STIŽE POJAČANJE

Evo što Stipe Pletikosa kaže o prinovi u obitelji

20.10.2016 u 11:04

Bionic
Reading

U domu proslavljenog nogometnog vratara Stipe Pletikose vlada veliko uzbuđenje. Bivši hrvatski reprezentativac i njegova supruga Angela očekuju novog člana u obitelji, a on samo što nije stigao. U iščekivanju rođenja njihovog četvrtog djeteta sportaš ne propušta nijednu utakmicu svog omiljenog kluba Hajduka, a mirovina i obiteljska idila mu očito gode jer izgleda bolje nego ikada

Jedan od naših najzgodnijih nogometaša u mirovini je s nogometašem Ivanom Jurićem osnovao tvrtku Vila Marjan, koju vode direktorice, njihove supruge Angela Pletikosa i Irena Jurić, a nakon nogometne karijere, od koje se oprostio u svibnju, uživa u drugim sportovima, poput bicikliranja. Uspješan poslovni i privatni život itekako mu gode jer izgleda bolje nego ikad, a nedavno je dobro raspoloženi sportaš viđen i na utakmici Hajduka i Splita.

'Još nam nije stigla prinova', rekao je Stipe za tportal. Kad je odlazio u mirovinu izjavio je da je sada najviše želi posvetiti obitelji.

'Dođe to vrijeme kada se nametnu drugi prioriteti života. Prije svih i svega obitelj. Pogotovo djeca diktiraju da tvoj ego i tvoj svijet postanu sekundarni u odnosu na njih', ranije je izjavio za Sportske novosti

Pletikosa je u mirovinu otišao kao bivši vratar Hajduka, Šahtara iz Donjecka, moskovskog Spartaka, Tottenhama, Rostova i naposljetku Deportiva. Dugih 20 godina trajala je karijera Splićanina koji je svojih prvih sedam godina profesionalnog igranja proveo u Hajduku. Za hrvatsku reprezentaciju je od debija 1999. godine upisao 114 nastupa, prije nego se 2014. umirovio.

37-godišnji Stipe je u srpnju proslavio 13. godišnjicu braka s tri godine mlađom suprugom Angelom. Pred tristotinjak članova obitelji i prijatelja u crkvi svetog Dominika u Splitu zavjetovali su se na vječnu ljubav, a Stipe je u Angeli pronašao životnu suputnicu s kojom nađe izlaz iz svake situacije.

Angela je prošle godine u svibnju rodila kćer Ružu, a u 13 godina dugom braku imaju i šestogodišnjeg sina Franka i dvogodišnju kćer Eli.


Legendarni nogometaš ne propušta utakmice voljenog kluba


Nogometaš se s voljenom Angelom vjenčao u crkvi svetog Dominika u Splitu