POPUT 50 CENTA

Evo kako tulumare glamurozni hip-hoperi

14.07.2015 u 20:08

  • +27

Splitski pool party hip-hop DJ-a Whoo Kida

Izvor: Promo fotografije / Autor: Domagoj Vidas

Bionic
Reading

Djelić atmosfere razuzdanog života hedonističkih zvijezda hip-hop svijeta dočarao je u nedjelju u Splitu DJ Whoo Kid na dnevnom pool partiju

Gužvu i kolone koje su se stvarale na ulazu Ultra Europe festivala na stadionu Poljud, odabrana ekipa partijanera zamijenila je komforom ovog partija u ambijentu s puno prostora, ležaljki i separea te bazenom koji nudi osvježenje u bilo kojem trenutku.

Okupljene je prije nastupa Whoo Kida, koji je užario atmosferu oko bazena splitskog Hotela Radisson, više nego uspješno zagrijao domaći DJ Tom Polo. Prije same točke usijanja, veliki broj gostiju spustio je radnu temperaturu spontanim skokom u bazen, u kojem su dalje nastavili plesati.

Inače, slične partije DJ Whoo Kid organizira s 50 Centom, a taj splitski, organiziran u suradnji s Hotelom Radisson, svojevrsni je uvod u ono što slijedi ovog ljeta. Naime, oduševljeni atmosferom i reakcijom publike organizatori su najavili seriju sličnih partija po cijelom Jadranu.

A sjajnoj atmosferi pridonijele su brojne ljepotice koje su došle pokazati preplanula tijela i dobro se zabaviti poput Snježane Mehun, Antee Kodžoman, Maje Cvjetković, top modela Lorene Kovač, kao i brojne poznate osobe, TV voditelj Ivan Perišić, vlasnik klubova Carpe Diem i Gallery Mirko Šepak, vlasnik hotela Luna na Pagu Neven Badurina, Aleksandar Šekuljica iz ELFSA, modni znalac Neven Ciganović i drugi.