UPUTE S INTERNETA

Evo kako se uhljebiti u Hrvatskoj!

17.12.2014 u 10:46

Bionic
Reading

Ako postoji dobar slogan za ovaj tečaj, onda bi on morao glasiti 'Nemojte zavidjeti uhljebima – pridružite im se!'. U pitanju je odlična satira na račun života u Hrvatskoj i situacije u kojoj se svi nalazimo

Trenutno ne postoji bolji i praktičniji tečaj od onoga pod nazivom 'Kako se snaći u Hrvatskoj' – online upute za to kako stvoriti jednostavan plan za napredovanje u životu. Tajna je u - uhljebljivanju.


'...naučit ću vas sve o metodi 3RP (trostruka rentna pozicija) i ostalim metodama koje morate znati ako želite udobno živjeti u Republici Hrvatskoj, imati normalna primanja i život izvan posla, osigurati se za starost i nešto ostaviti svojoj djeci u nasljeđe', piše autor internetske stranice Kako se snaći u Hrvatskoj

Ako ste u privatnom sektoru, ovo nije za vas – u pitanju je serija metoda kako uspjeti u Hrvatskoj kao državni službenik. Ako se prijavite, naučite ćete kako se zaposliti i napredovati u državnoj službi na sigurnom poslu na kojem ne morate previše raditi, kako kupiti nekretninu i zarađivati na njoj te kako iz sustava u kojem živimo legalno izvući najviše za sebe i svoje najmilije.

Nemojte se osuditi na život pun financijskih problema i nedoumica, već se lijepo uhljebite i udobno živite u Hrvatskoj! Ili pak razvijte smisao za humor kao autor šaljivog sajta 'Kako se snaći u Hrvatskoj'!