NAGRADNJAČA

Ekskluzivno osvojite ulaznice za kino hit 'Pikseli'

22.05.2015 u 13:57

Bionic
Reading

Pac-Man, jedan od najpoznatijih likova iz video igara svih vremena danas slavi svoj 35. rođendan! Ovoga ljeta upravo će on biti jedan od glavnih likova u nadolazećoj akcijskoj komediji PIKSELI pa se studio Sony Pictures pridružuje u globalnoj rođendanskoj proslavi koja će zbilja poprimiti epske propocije

Akcijska komedija PIKSELI u svjetska i domaća kina stiže 23. srpnja. Kao klinci u 80-im godinama prošlog stoljeća, Sam Brenner (Adam Sandler), Will Cooper (Kevin James), Ludlow Lamonsoff (Josh Gad) i Eddie „The Fire Blaster“ Plant (Peter Dinklage) tisućama puta spašavali su svijet – u video igricama koje su plaćali 25 centi po igri. Sada će morati spasiti svijet u stvarnom životu. U akcijskoj komediji PIKSELI nakon što intergalatički vanzemaljci potpuno pogrešno protumače primjere arkadnih video igara kao objavu rata, oni napadnu Zemlju koristeći video igrice kao modele za svoje napade. Američki predsjednik Cooper prisiljen je pozvati svoje stare prijatelje, a ujedno i stručnjake u video igrama kako bi pokušali spasiti svijet prije nego ga unište Pac-Man, Donkey Kong, Galaga, Centipede i Space Invaders. U njihovoj bitci pridružit će im se i poručnica Violet Van Patten (Michelle Monaghan), specijalistica za nabavku jedinstvenih oružja kakva su igračima potrebna da bi porazili izvanzemaljce.

Filmofili diljem svijeta mogu se pridružiti rođendanskom slavlju Pac-Mana na Facebook stranici Facebook.com/PixelsMovie na kojoj mogu gledati i dijeliti najsvježiju kino najavu za film te saznati sve novosti o mobilnoj igri Pixels Defense koju je razvila kompanija Bandai Namco Entertainment America Inc., a koja će u sebi sadržavati Pac-Mana i ostale likove iz filma PIKSELI.

Continental Film

Film PIKSELI režirao je Chris Columbus. Scenarij su napisali Tim Herlihy i Timothy Dowling na temelju kratke priče autora Patricka Jeana. Film su producirali Adam Sandler, Chris Columbus, Mark Radcliffe i Allen Covert.

Continental Film i Tportal Vam poklanjaju 10 x 2 ulaznice za ovaj kino hit. Imena dobitnika ćemo objaviti u Ponedjeljak 25.6. 2015

 

 Dobitnici kino ulaznica :

 Neven Bittner
Željko Karačić
Iva Papić
Marijana Valjan
Zrinka Košar
Andreja Habek
Barbara Bunjevčević
Goran Zrnčić
Ksenija Jukić Trputac
Stjepan Grgosevic

Dobitnike ćemo kontaktirati .