BLANKA, SANDRA I DONNA

Drugo lice zgodnih i uspješnih hrvatskih sportašica

09.09.2015 u 11:00

Bionic
Reading

Izvan sportskih terena naše poznate sportašice žene su sa stilom, a one maštovitije ne bježe ni od odvažnijih modnih kombinacija, posebno kad treba proslaviti velike sportske pobjede. Srebro na Svjetskom prvenstvu u Pekingu preporodilo je Blanku Vlašić te je napokon pokazala svoju modnu otmjenost, a jednako zanimljiva na modnom planu je i naša bacačica diska Sandra Perković

One znaju kako prebroditi najteže životne izazove i proslaviti pobjedu sa stilom. Jedna od njih je i naša najbolja skakačica u vis Blanka Vlašić. Splićanka je nakon dugo vremena okusila što znači velika pobjeda na Svjetskom prvenstvu, a jučer je pokazala što znači biti pobjednica i u sasvim drugoj kategoriji. Onoj modnoj. U elegantnoj haljini Blanka je na svečanom primanju povodom ovogodišnjeg Hanžekovićevog memorijala pokazala svoje drugo lice, a brojne pohvale iz cijelog svijeta na njezinom profilu na Instagramu samo su još jedno ohrabrenje za našu jedinstvenu sportašicu.

Svoj sportski uspjeh u velikom stilu zna proslaviti i Sandra Perković te, za razliku od svoje splitske kolegice, ne bježi od seksipila. Crne haljine i dekolte za Sandru su omiljeni modni izazov.

Iako se trenutno ne može pohvaliti sportskim uspjesima, 19-godišnja Donna Vekić uvijek je jedna od najatraktivnijih sportašica na službenim sportskim svečanostima. Njezin odvažni mladenački modni stil ne ostaje neprimijećen, bilo da je riječ o rokerskom, elegantnom ili pak casual izdanju. Donna je fatalna plavuša sportskih terena. Još samo da se zaredaju pobjede na turnirima pa će njezin uspjeh biti dvostruk.

#Zagreb

A photo posted by Blanka Vlasic-official (@blankavlasic_official) on

Ciao Roma, io sono qui ??????❤️ @diamond_league #Rome #OpetRadno #Team70Plus #JedvaCekam #AirForce

A photo posted by Sandra Perkovic (@discus70queen) on

Zasluženi izlazak ????????

A photo posted by Sandra Perkovic (@discus70queen) on

#tbt Miamiii ??☺️????

A photo posted by Donna Vekic (@donnavekic) on