U LONDONU

Donna Vekić: Slavlje unatoč porazu

16.07.2016 u 19:36

Bionic
Reading

Osječka tenisačica jučer je proslavila 20. rođendan, a poraz od Venus Williams u prvom kolu Wimbledona nije joj skinuo osmijeh s lica. Zaljubljena Donna vezu sa 11 godina starijim švicarskim tenisačem Wawrinkom više ne skriva, pa razloga za dobro raspoloženje unatoč lošijim rezultatima na teniskom terenu uvijek ima

Uvijek treba naći razloga za sreću, a mlada hrvatska tenisačica Donna Vekić to itekako zna. I dok trenutačno čekamo na njezine velike teniske pobjede koje su ove godine izostale i na Wimbledonu, lijepa Osječanka uživa u privatnom životu.

Jučer je slavila 20. rođendan, no na njezinim slavljeničkim  fotografijama na društvenim mrežama još nema Stana Wawrinke, no švicarski tenisač jučer je zasigurno bio uz nju. Nakon više od godinu dana skrivanja odabrali su upravo Wimbledon da bi suptilno potvrdili svoju ljubav zajedničkim fotografiranjem na službenoj zabavi početka turnira. Donna je izgubila već u prvom kolu, no poraz je nije previše obeshrabrio.


Donna Vekić i Stan Wawrinka

'Iako sam na kraju izgubila meč od Venus Williams 67 (3) 46, imam odlično iskustvo igranja na legendarnom Court No.1 na Wimbledonu! Hvala vam na podršci, uz ovaj napredak doći će i pobjede!!!', poručila je Vekić na Facebooku. Nedavno su Donna i Stan na Instagramu objavili identične fotografije iz Pariza ispred Eiffelovog tornja, a takva podudarnost dok su tajili vezu nije se događala.

2️⃣0️⃣!! Thanks for all the birthday wishes! ❤️❤️❤️❤️

A photo posted by Donna Vekic (@donnavekic) on

J'adore Paris !! ????❤️?????????????????? ! #paris #eifel #tower

A photo posted by Stanislas Wawrinka (@stanwawrinka85) on

Annual pic of me jumping in front of #Eiffel Tower ✅?? je t'aime #Paris ❤️????????????????

A photo posted by Donna Vekic (@donnavekic) on