ODABRANI FINALNI PROJEKTI

Doležal i Šimleša u velikoj humanitarnoj kampanji Jane

02.04.2015 u 15:32

Bionic
Reading

Između više od 150 pristiglih projekata žiri, koji čine Bruno Šimleša, Sanja Doležal, Ornela Šare, Iva Balent i Latica Ivanišević, odabrao je četiri finalna projekta

Centar za rehabilitaciju Silver iz Zagreba, Konjički klub Eohippus iz Vinkovaca, Osnovna škola Stjepan Ilijašević iz Oriovca te Udruga mladih Re-Volt iz Delnica projekti su za koje će se prikupljati donacije u sklopu humanitarne kampanje Jana - voda s porukom za 2015.

Članovi žirija, koji čine pjevačica i voditeljica Sanja Doležal, književnik i voditelj Bruno Šimleša, lifecoach trenerica po metodi Louise Hay Ornela Šare, Iva Balent, direktorica marketinga koncerna Agrokor, i Latica Ivanišević, rukovoditeljica brend menadžmenta u Jamnici, rado su se odazvali pozivu za sudjelovanjem u odabiru najboljih od više od 150 pristiglih projekata.

O samoj realizaciji projekata i ove godine će odlučivati građani, odnosno svi oni koji na stranici www.vodasporukom.com poklone svoje kapljice projektu koji im se sviđa. Već danas počinje prikupljanje kapljica za prvi od četiri odabrana projekta, i to za Centar za rehabilitaciju Silver iz Zagreba.

Jana - voda s porukom traje već treću godinu zaredom, a u ovogodišnjem natječaju, koji je trajao od 20. veljače do 20. ožujka, bile su određene četiri kategorije za koje su se mogli prijaviti projekti, i to: volonteri, radionice osobnog razvoja, ekološka osviještenost te socijalizatori. Pravo na prijavu imali su svi koji su vjerovali da imaju kvalitetan projekt i za koji su smatrali da će se uklopiti pod egidom 'mijenjam sebe, mijenjam svijet'.

Uz četiri odabrana projekta, u velikoj kampanji Jana - voda s porukom novost je i redizajnirana stranica www.vodasporukom.com, na kojoj će se uz skupljanje kapljica uvijek moći pronaći sve važne informacije vezane uz ovaj hvalevrijedan projekt.