DOĐI SNIMATI KOD NAS

Dokaz nevjerojatne velikodušnosti Brada Pitta

04.12.2013 u 11:00

Bionic
Reading

Brad Pitt odlučio je zahvaliti stanovnicima engleskog seoceta Shirburn zbog gostoprimstva i strpljivosti prilikom snimanja filma 'Fury'

Ekipa filma 'Fury' predvođena Bradom Pittom sedam je tjedana snimala taj ratni spektakl u i oko izuzetno susretljivog malenog sela Shirburn. Producenti su naime poslije snimanja izjavili da je filmska ekipa 'oduševljena gostoprimstvom' 103 stanovnika sela Shirburn koji su im širom otvorili vrata pubova, restorana i dućana.

Ljubaznost pojačava činjenica da su se za potrebe snimanja koristili paljba topova i drugi ratni zvukovi, a zbog jedne snažnije eksplozije tresla su se stakla na kućama.

Zbog svega toga Brad Pitt je odlučio nagraditi strpljenje, ali i ljubaznost 103 stanovnika tog seoceta. Glumac je nakon snimanja mještanima poslao osobnu poruku zahvale uz slastan dodatak od milijun funti.

Film 'Fury' prati peteročlanu posadu američkog tenka koji krajem Drugoga svjetskog rata kreće u smrtonosnu misiju iza neprijateljske linije, a u kina stiže krajem iduće godine.