ANA MARAS I VANDA WINTER

Dok se kolegice toćaju u Jadranu, one hlade tijela u islandskim gejzirima

02.08.2016 u 15:32

Bionic
Reading

Zašto provesti ljeto na nekom od jadranskih otoka kada se može, primjerice, uživati u gejzirima na Islandu? Svoj odmor iz snova ondje su potražile i dvije hrvatske glumice - Vanda Winter koja je otišla posjetiti supruga te Ana Maras Harmander koja je ondje s obitelji

Na prvi spomen Islanda mnogima će prvo na pamet pasti velika hladnoća, snijeg i led. No, u ljetnim mjesecima i nije baš tako. Na Islandu se može i ljetovati, barem ako pitate Vandu Winter i Anu Maras Harmander.

Pjevačica i glumica Vanda Winter u Reykjavik je otišla čim je završila sa sezonom u kazalištu Komedija. Budući da u tamošnjem nogometnom klubu igra njezin suprug Ivan Parlov, Vanda se nije dugo premišljala gdje će provesti godišnji odmor. Ondje će ostati sve do rujna kada joj kreću novi kazališni angažmani. Lijepa Vanda zapravo je boravak na Islandu iskoristila za medeni mjesec, budući da sa suprugom, s kojim se vjenčala sredinom prosinca 2015. godine poslije godinu i pol dana veze, nakon vjenčanja nije nikamo otputovala. Na Islandu Vanda uživa u razgledavanju, ali i brčkanju u rijekama i jezerima prepunim gejzira.

#iceland #geyser #strokkur #littligeysir #summertime #vandawinter #actresslife #singerslife #redhead #gingerperspective

Fotografiju objavljuje Vanda Winter (@vandawinter148)

Vanda uživa u ljepotama Islanda

Na Island je otputovala kako bi bila sa suprugom Ivanom Parlovom

Kupanje u vreloj rijeci

Što se dogodi kada se previše približiš eruptirajućem gejziru, najbolje zna Vanda Winter

S druge strane, glumica Ana Maras Harmander na Island je otputovala sa svojim suprugom, Šveđaninom Johnom Harmanderom i ovog ljeta ima pravu europsku turneju. Prvo je par sa sinom Rubensom boravio u Švedskoj i Danskoj, potom su stigli u Hrvatsku i kratko vrijeme proveli na otoku Molatu, daleko od svega, da bi ovih dana otputovali na Island i divili se tamošnjim ljepotama. Ana na svom Instagram-profilu svojim prijateljima na dnevnoj bazi fotografijama prikazuje kako uživa na čarobnom Islandu.

'Dobro jutro, Reykjavik'

Barbarella at #bluelagooniceland ?? #traveljunkie #travelgram #traveljunkiediary #meettheharmanders #anamaras

Fotografiju objavljuje Ana Maras Harmander (@anamarasharmander)

#bluelagooniceland #travelgram #traveljunkie #traveljunkiediary #meettheharmanders #anamaras @harmander ??

Fotografiju objavljuje Ana Maras Harmander (@anamarasharmander)

Ana Maras Harmander sa suprugom Johnom uživa na Islandu

Vrući otok Molat zamijenila je prohladnim Islandom

The end of the world #iceland #gameofthrones #travelgram #traveljunkie #traveljunkiediary #miracleofnature #meettheharmanders #anamaras

Fotografiju objavljuje Ana Maras Harmander (@anamarasharmander)