PODRŠKA NAKON SKANDALA

Dobra vijest ohrabrila Pitta prije prvog pojavljivanja u javnosti

10.11.2016 u 15:52

Bionic
Reading

Prije jučerašnje svečane premijere njegova novog filma 'Allied' u Los Angelesu koja je značila i prvo pojavljivanje u javnosti nakon rastave od Angeline Jolie, procurila je vijest kako je 52-godišnji glumac Brad Pitta oslobođen svih optužbi za zlostavljanje djece, točnije najstarijeg sina Maddoxa

Vidno mršaviji, umorna osmijeha i bez vjenčanog prstena prošetao se Brad Pitt jučer crvenim tepihom na premijeri filma 'Allied' u kojem mu je partnerica francuska glumica Marion Cotillard. Bio je iznenađen i ganut vidjevši koliko je obožavatelja koji su ga došli podržati u najtežem životnom razdoblju na premijeri novog filma. Dulje nego inače zadržao se u potpisivanju autograma, a nije krio koliko mu znači podrška javnosti.


Brada je sinoć ganula podrška brojnih obožavatelja

'Svi su večeras tako dobri prema meni. Zahvalan sam na tako velikoj podršci', izjavio je Brad prisutnim novinarima. Zbog napisa u medijima kako je u razvodu s Angelinom Jolie kumovala i njegova navodna afera s francuskom glumicom i partnericom u novom filmu Marion Cotillard, situacija je za njih oboje sinoć bila posebno teška. Srdačna Cotillard zagrlila je kolegu pred brojnim fotografima dajući svima do znanja kako mu ništa ne zamjera.

Osim uspješne premijere, jučer ga je oraspoložio još jedan važan događaj. Naime, oslobođen je optužbi da je verbalno i fizički zlostavljao najstarijeg sina Maddoxa.


Trudna Marion Cotillard također je podržala svog kolegu Brada Pitta sinoć


451454,447353,443006,445274