TPORTAL.HR DAJE SVE OD SEBE

Dobitnici 2. prosinca

02.12.2010 u 09:00

Bionic
Reading

Drugog dana akcije 'Tportal.hr vam daje sve od sebe' poklanjamo vam CD-e, šumeće tablete, masažu, parfeme, knjige za djecu, sjenilo za oči, lino tetovaže, knjige i ulaznice za utakmicu RK Zagreb.

Menart poklanja po dva primjerka CD-a Joea Cockera 'Hard Knocks' te dvije knjige 'U2 Dnevnik' Matta McGeea.


Joe Cocker, 'Hard Knocks'

Singlom 'Hard Knocks' Joe Cocker je najavio izlazak istoimenog dugoočekivanog albuma. Album je producirao Matt Serletic, uključuje devet novih pjesama te Cockerovu verziju pjesme Dixie Chicks 'I Hop' koju je producirao Tony Brown. 'Vjerojatno sam proveo više vremena na ulici nego što sam se educirao. Obožavatelji koji su uz mene dovoljno dugo i sjećaju me se iz ranijih godina, vjerojatno će razumjeti naziv albuma', izjavio je Cocker, napominjući kako je album više pop od mnogih albuma izdanih u posljednje vrijeme.


Matt McGee, 'U2 Dnevnik'

Knjiga je koncipirana kao dnevnik grupe koji počinje od davne 1950. godine, i to s pričom o Paulu Hewsonu. Autor smatra da, kako biste uistinu razumjeli U2, morate razumjeti prijateljstvo, vjeru, srce i dušu, raj i pakao, dječaštvo, duh, smrt, ambiciju, ironiju, Europu i Ameriku, Dublin, punk rock…. I još mnogo, mnogo toga. 'Oni su bend čija su se tri člana na putovanjima između dva koncerta zabavljala čitajući Bibliju u stražnjem dijelu autobusa. Oni su bend koji je u svojim 30-ima najvećom sablazni smatrao uhićenje basista zbog posjedovanja 19 grama marihuane i njegovo propuštanje koncerta zbog mamurluka četiri godine poslije', kaže autor.

Atlantic grupa tportalovim čitateljima poklanja prigodne Dietpharm Energy Up šumeće tablete koje će Vam vratiti snagu i energiju u ovim hladnim danima.

Dietpharm Energy Up šumeće tablete

Izvrstan vitaminski pripravak koji vraća energiju u stanjima pojačane iscrpljenosti (pogotovo u vrijeme blagdana i tuluma). Energy Up je stimulativno osvježavajući napitak koji osigurava organizmu vitalno važne tvari (vitamine, aminokiseline i oligoelemente) i uspostavlja ponovnu ravnotežu u enzimatskom i obrambenom sustavu ogranizma. Energy UP šumeće tablete preporučuju se kod stanja umora, psihofizičke iscrpljenosti, stresa i mamurluka.

Promands čitateljima poklanja dvije Kenzioki masaže u parfumeriji Sephora u Arena centru te ČAK četiri parfema Paco Rabanne Lady Million!!!

Sanjajte lijepe snove, opustite svoja čula uz nježnu masažu lica, vrata i ruku Kenzoki proizvodima.
Masažu možete doživjeti u parfumeriji Sephora Arena centar od 6. do 12. prosinca 2010.
Ponedjeljak, utorak i srijeda od 15 do 21 sat
Četvrtak, petak, subota i nedjelja od 9 –do 15 sati


Paco Rabanne, Lady Million

Živahan i senzualan, Lady Million je svjež, cvjetan, drvenasti miris, poput nektara zavodljivog cvijeća. Gorka naranča, malina, neroli, jasmin, gardenia…. Negova narkotična slatkoća začarat će i ukrasti svu pažnju! Svakim pokretom otkrit će nešto novo, poput igre svjetlosti na dijamantu.



Nivea
našim čitateljicama poklanja pet sjenila za oči.


Nivea Eye-shadow Trio Sienna

Sjenilo za oči s kombinacijom tri harmonično usklađene nijanse boja. Svjetlije nijanse sadrže biserne pigmente koje očima daju izražajnost dok tamnija nijansa daje satenski finish. Savršena su za prirodan dnevni ili glamurozni večernji make-up. Blaga, dugotrajna formula protiv nakupljanja, obogaćena pigmentima bisera, nudi usklađene boje, nijansu u nijansi, za strukturiranu, profinjenu šminku za oči.

Za najmlađe čitatelje Egmont je pripremio knjige 'Poohova sviralica' i 'Auti: Spremni za utrku'.


'Poohova sviralica'

Pjevaj i sviraj 10 zabavnih pjesmica! Pridružite se medvjediću Poohu i prijateljima u glazbenoj pustolovini iz Stojutarske šume. Uz ovu knjigu djeca će usvojiti osnovne glazbene vještine kroz igru i zabavu!


'Auti: Spremni za utrku'

Pomozi Juriću da pobijedi u utrci uz pomoć svog ključa, odvijača i čekića. Uzmi alat u ruke i prioni na posao kao pravi automehaničar! Dok radiš, čut ćeš zvuke zavrtanja i stezanja vijaka, lupkanja čekića i zupčanika!

Iz Podravke najmlađima daruju cool Lino tetovaže.


Trusted Brand

Prema istraživanju časopisa Reader's Digest nagradu Trusted Brand 2009 u kategoriji dječja hrana dobila je Lino dječja hrana. Tako su već drugi put za redom odlučili čitatelji časopisa u Hrvatskoj koji su tijekom lipnja i srpnja ocjenjivali robne marke kojima najviše vjeruju. Priznanje je ovo kvaliteti Lino dječje hrane čiji proizvodi ne samo da su zdravi i hranjivi, nego su i ukusna poslastica svakom djetetu.

Algoritam poklanja tri primjerka knjige 'Sinoć u hotelu Chateau Marmont' autorice Lauren Weisberger.


Lauren Weisberger, 'Sinoć u hotelu Chateau Marmont'

Brooke i Julian žive sretnim i zadovoljnim životom u New Yorku. Ona radi dva posla kako bi uspjeli držati sve konce u rukama i kako bi iskazala punu potporu voljenom suprugu, glazbeniku koji čeka svoju zlatnu priliku. Ona uživa u sitnicama, a on je najsretniji u bijeloj majici i trapericama. A onda će producenti izdavačke kuće Sony otkriti Julianov briljantni talent i život mladog para će se zauvijek promijeniti. Uskoro će Julianovu svakodnevicu činiti blještavilo skupocjenih hotela i restorana, VIP zabave i spavanje do kasnih poslijepodnevnih sati, a u rukama najeminentnijih stilista bijele majice i traperice zablistat će sjajem koji će privući milijune obožavateljica. No što će sve to značiti za Brooke? I hoće li se moći nositi s fotografijom u visokotiražnom časopisu na kojoj je njezin suprug u zagrljaju druge žene?

RK Zagreb vodi naše čitatelje na utakmicu Zagreb-Bosna koja je na rasporedu 4. prosinca u 17:30 u zagrebačkoj Areni.

Nakon lude pobjede nad Flensburgom u prepunoj Areni rukometaši Zagreba na istom će parketu ugostiti i sarajevsku Bosnu koju vodi Irfan Smajilagić. Rukometaši Bosne su u prvom ovosezonskom srazu protiv zagrebaša u Sarajevu napravili malo iznenađenje. Bod otet prvacima Hrvatske dugo se činio kao presudan u borbi RK Zagreba za drugo mjesto u skupini Lige prvaka u kojoj se te dvije momčadi natječu, no uvjerljiva prošlotjedna pobjeda nad Flensburgom Zagrepčane je ponovno lansirala u sam vrh. Stoga će nedjeljni susret u Areni biti prigoda treneru Nenadu Kljajiću i njegovom Zagrebu da uzvrate Irfanu Smajilagiću i njegovim igračima za izgubljeni bod u Sarajevu i dođu još na korak bliže svom cilju.

Kako bi nagradili što više čitatelja navedene dnevne nagrade ćemo raspodjeliti na više dobitnika.

Dobitnici drugog dana su:

Antonija Capan iz Duge Rese (CD Joea Cockera 'Hard Knocks', knjiga 'U2 Dnevnik' i Nivea Eye-shadow Trio Sienna)

Agneza Oršić
iz Bestovja (CD Joea Cockera 'Hard Knocks', knjiga 'U2 Dnevnik' i Nivea Eye-shadow Trio Sienna)

Ivana Jedvaj
iz Sesveta (Dietpharm Energy Up šumeće tablete i parfem Lady Million)

Ivana Ščetarić
iz Križevaca (Dietpharm Energy Up šumeće tablete, Nivea Eye-shadow Trio Sienna i Lino tetovaže)

Ana Rundek
iz Zagreba (Dietpharm Energy Up šumeće tablete, parfem Lady Million i knjiga 'Sinoć u hotelu Chateau Marmont')

Nikola Skenderović
iz Samobora (masaža za jednu osobu u parfumeriji Sephora u Arena centru i knjiga 'Sinoć u hotelu Chateau Marmont)

Emina Lipovšćak
iz Zagreba (masaža za jednu osobu u parfumeriji Sephora u Arena centru i knjiga 'Sinoć u hotelu Chateau Marmont)

Dominik Pavić
iz Zagreba (parfem Lady Million, knjigu za djecu 'Poohova sviralica' i Lino tetovaže)

Renata Šišak
iz Zagreba (parfem Lady Million, knjigu za djecu 'Auti: Spremni za utrku' i Lino tetovaže)

Maja Ivanišević
iz Zagreba (Nivea Eye-shadow Trio Sienna, dvije ulaznice utakmicu Zagreb-Bosna i Lino tetovaže)

Jadranka Vuraić
Vojnić iz Zagreba (Nivea Eye-shadow Trio Sienna, dvije ulaznice utakmicu Zagreb-Bosna i Lino tetovaže)


Svi dobitnici će o preuzimanju nagrada biti obavješteni putem maila.