PONOSNA ŽANAMARI:

'Dobila sam 13 kg, privikavam se na trbuščić'

05.02.2015 u 11:23

Bionic
Reading

Pjevačica Žanamari u slatkom je iščekivanju svog prvog djeteta, djevojčice kojoj će ona i njezin suprug Mario Perčić nadjenuti ime Gabrijela, a tim je povodom za tportal ispričala kako se osjeća s trbuščićem

Zgodna glazbenica Žanamari Perčić u posljednjem je tromjesečju trudnoće te je sve važnije stvari, poput kolica, krevetića i ormarića, već pripremila za dolazak prinove. Naime nakon vjenčanja sa suprugom je uredila kat obiteljske kuće u Tučepima stvorivši svoj mali raj koji će sredinom travnja, kada stigne djevojčica, biti potpun.

U razgovoru za tportal kazala nam je kako je presretna zbog dolaska prinove, a budućim trudnicama dala je jedan savjet.

'Sve protječe u redu. Privikavam se na trbuh, a on je sve veći. Savjetujem svim trudnicama da se potrude odreći slatkog i masnog na vrijeme jer će imati puno manje tegoba i nepotrebnih kila. Zasada sam dobila oko 13 kilograma', rekla je buduća majka naglasivši kako joj je to sretan broj.

'Najviše sam kila dobila u petom mjesecu trudnoće, oko Božića, i onda je na sreću stalo jer sam i ja stala s unosom slatkog', kazala je 33-godišnja Žanamari, pjevačica koja se u trudnoći odlučila na promjenu imidža skrativši i obojivši kosu u crveno.