ASTRO KOMPATIBILNOST

Djevica i Jarac pružit će si nezamislive užitke

11.01.2015 u 08:23

Bionic
Reading

Dobro seksualno slaganje jedno je od najvažnijih mjerila za odabir partnera i ostvarenje kvalitetna ljubavnog odnosa. Koliko vam je seks važan u vezi i životu? Kako se odnos odvija ako vas partner ne zadovoljava? Svaki horoskopski znak ima drugačije zahtjeve i želje u krevetu - saznajte koji vam je znak najsukladniji

VATRENI ZNAKOVI

Ovan i Jarac

Ovan i Jarac imaju različite spolne želje i očekivanja. Jarac je u krevetu uglavnom tradicionalan i ne voli eksperimentirati, što Ovna razočarava. No ako se opuste i prilagode jedno drugome, sve će se češće prepuštati užitku. Jarčeve erogene zone su bedra i koljena, a Ovnove uši i vrat.

Lav i Jarac

Lav je vrlo strastven i zrači senzualnošću što Jarca jako privlači. Jarac Lava uzbuđuje šarmom i inteligencijom te se ovaj par vrlo brzo prepušta tjelesnom uživanju. U krevetu je Lav dominantan, ima velika očekivanja i voli eksperimentirati, ali idila neće dugo trajati, jer će mu Jarac brzo dosaditi.


Jarac i Strijelac

Strijelac potpuno obara s nogu Jarca svojom spontanošću, silnim komplimentima i sitnim provokacijama. Strijelac će od početka bez zadrške, otvoreno i iskreno govoriti o seksualnim maštarijama i željama, što će zadiviti i razgaliti Jarca. Tako će on brzo, ali samo nakratko, otpustiti kočnice i prepustiti se tjelesnom užitku.

ZEMLJANI ZNAKOVI

Bik i Jarac

Privlačnost i seksualna energija između ova dva znaka toliko je jaka da se osjeti već pri prvom susretu. Bikov snažan libido i Jarčeva izdržljivost stalno će ih vraćati jedno drugome. Oboje su vrlo senzualni pa će rado uživati u malim romantičnim iznenađenjima, koja će im dodatno probuditi strast.

Djevica i Jarac

Astrološki gledano, Djevica i Jarac idealan su ljubavni par. Usprkos snažnoj fizičkoj privlačnosti, njih će dvoje izgraditi međusobno povjerenje prije nego se upuste u seksualni odnos. Kada jednom to učine, dugo će uživati u strastvenom, senzualnom i maštovitom seksu kakvog su dugo priželjkivali.

Jarac i Jarac

Privlačnost između dva Jarca izuzetno je jaka. Savršeno se razumiju i nadopunjuju, što najviše dolazi do izražaja upravo u spavaćoj sobi. Profinjenost i stil su im od velike važnosti i dodatno potiču strast. Potpuno se prepuštaju užitku i ostvaruju najskrivenije seksualne maštarije.

ZRAČNI ZNAKOVI

Blizanci i Jarac

Jarac je pritajeno strastven i otvara se kad u nekog stekne povjerenje, a Blizanac ima ključ za Jarčevu dušu (i spavaću sobu). Ondje će oboje biti prilično zadovoljni, svatko na svoj način. Problem je to što je Blizanac previše zaigran i ne misli dugoročno pa bi raskid mogao nastupiti baš kad se Jarac zagrijao.

Vaga i Jarac

Vaga, uz seksualnu privlačnost i uzbuđenje, pokušava pronaći i nekoga tko će joj pomoći u ostvarenju najskrivenijih fantazija. Jarac je može naučiti brojnim novim seksualnim pozama, ali se neće potpuno prepustiti mašti koliko bi ona htjela. Ako prebrode manje razlike u otvorenosti, odnos će biti uspješan.

Vodenjak i Jarac

Intimni odnos između ova dva znaka prepun je strasti i osjećaja. Oboje vole seks i uživaju u njemu, a znaju i kako dodatno uzbuditi jedno drugo. Jarčeve su erogene zona bedra i koljena, dok Vodenjak posebno reagira na dodir gležnjeva. Zajedno će dugo dijeliti strast i romantične trenutke.

VODENI ZNAKOVI

Rak i Jarac

Rak obožava seks s Jarce što ovaj rado iskorištava. Najčešće razvijaju dugotrajnu vezu i zajedno svijaju gnijezdo pa se ne libe eksperimentirati i prepustiti se jedno drugome. Jarac zna kako uzbuditi Raka i navesti ga da potpuno izgubi kontrolu, pri čemu će oboje doživjeti nezaboravna iskustva.

Škorpion i Jarac

Ova će se dva znaka međusobno privući toliko brzo i spontano da će im kasnije biti teško utvrditi kada je i gdje sve počelo. Vrlo će brzo otkriti da imaju puno toga zajedničkog, što će uključivati srodne seksualne fantazije, ali i poslovne ambicije. Žestok seks će biti jedan od važnih razloga zbog čega će ostati zajedno.

Ribe i Jarac

Jarac će pri prvom susretu osjetiti snažnu seksualnu privlačnost prema Ribama. Oboje su romantični što će ih brzo povezati na dulje staze. Ribama će se svidjeti Jarčeva elegancija, profinjenost i pažnja, koja će u njima probuditi veliku seksualnu želju. Ovo će intimno iskustvo oboje dugo pamtiti.