NAGRADNJAČA

'DJ Battle powered by Police'- tko će osvojiti drugu kartu za veliko finale?

28.04.2011 u 10:06

Bionic
Reading

Emisija 'DJ Battle powered by Police' polako se bliži svome vrhuncu! Dok s nestrpljenjem očekujemo trenutak kada ćemo saznati ime prvog finaliste, čast nam je predstaviti drugu dvojicu polufinalista koji su izborili svoje sudjelovanje u samoj završnici ovog jedinstvenog showa. Ovog petka u 20 sati DJ arena Otvorenog radija ugostiti će tako dvojicu odabranih – Alena S i Alda Morra koji će vas zabaviti i rasplesati kroz dva seta vrhunske elektronske glazbe. A tportal.hr i Police i ovaj put nagrađuje svoje čitatelje jednim sunčanim i jednim dioptrijskim naočalama!

Glas svom ovotjednom favoritu možete dati na stranici www.police.hr do iduće srijede u 17 sati.

Prošlog tjedna svojim su nas setovima zabavljali E-Base i Ludvig. Osim glasova dvočlanog stručnog žirija, vi ste ti koji odlučuju o pobjedniku ove emisije, a do petka u 17 sati za jednog od njih možete glasati ovdje.

DJ Alen S

Alen S počeo se baviti ovim poslom 1996. godine. Njegovi DJ setovi kombinacija su raznih glazbenih stilova, primarno funka, soula, boogiea, latina, jazza, zatim hip hopa, deep housea i drugih. Uživa u svom poslu, vrti glazbu koju voli i koja pokreće njegovu publiku. Od 1999. godine, punih deset godina bio je dio Kontrapunkt Kolektiva kao DJ, promotor i tehnički producent brojnih koncerata i festivala, s dugogodišnjom rezidencijom u Aquariusu u Zagrebu. Uz Eddyja i Zaka, povremeno je vodio Kontrapunkt Radio Show na Radiju 101 i uređivao Kontrapunkt web site.

DJ Aldo Morro
DJ Aldo Morro

Jedan je od DJ-a koji nisu žanrovski obilježeni. Setovi mu nisu unaprijed pripremljeni, već nastaju na licu mjesta u interakciji s publikom. Iz tog razloga vrlo je brzo postao jedan od natraženijih domaćih DJ-a, kako na mainstream tako i na underground sceni. Kombinirajući upfront klupske hitove i klasične hitove, s lakoćom stvara jedinstvenu fuziju plitke plesne glazbe koja je poznata pod nazivom 'PowerDisco'. Aldo Morro danas radi kao radijski glazbeni urednik i voditelj. Rezident je klubova Maraschino u Zadaru i Zagrebu te često gostuje na popularnim klupskim programima i festivalima.

Sunčane naočale osvojila je Irena Todorić, a dioptrijske Jadranka Tepavac