'TRON: NASLJEDSTVO'

Disneyjeva avantura za dječake u tri dimenzije

29.12.2010 u 10:58

Bionic
Reading

U premijeri najnovijeg virtualnog spektakla Walt Disney Picturesa uživali su sinoć gledatelji Movieplexa zagrebačkog Centra Kaptol

Redatelj filma je Joseph Kosinski, a u filmu glume Jeff Bridges, Garrett Hedlund, Olivia Wilde, Bruce Boxleitner, James Frain, Beau Garrett i Michael Sheen.

Premijera u Movieplexu Centra Kaptol

Predstavljen u Disney Digital 3D, Real D 3D i IMAX® 3D tehnologiji, uz Grammyjem nagrađenu glazbu elektronskog dua Daft Punk, 'Tron: Nasljedstvo' uz pomoć najnovije i najmodernije tehnologije, efekata i scenografije oživljava epsku avanturu koja se odvija u digitalnom svijetu.

U središtu priče nalazi se odnos oca i sina, koji se proteže kroz virtualni i realni svijet: Sama Flynna (Garrett Hedlund), buntovnog 27-godišnjaka, progoni misteriozni nestanak njegovog oca Kevina Flynna (Oscarom i Grammyjem nagrađeni Jeff Bridges), nekoć najpoznatijeg istraživača virtualnih tehnologija.

Istražujući neobičan signal poslan iz laboratorija Flynna starijeg - signal koji je mogao poslati jedino njegov otac – Sam biva uvučen u digitalni svijet u kojem je Kevin zarobljen već 20 godina. Uz pomoć neustrašive ratnice Quorre (Olivia Wilde), otac i sin kreću na putovanje kroz vizualno zapanjujući digitalni svijet koji je stvorio Kevin, a kojim vlada nemilosrdni nitkov koji neće prezati ni pred čim kako bi spriječio njihov bijeg.

Najbolja preporuka za 'Tron: Nasljedstvo' dolazi iz Walt Disney Picturesa, odakle je najavljen kao najveći virtualni 3D spektakl u povijesti!

'Tron: Legacy'