NEPREŽALJENI RUKOMETAŠ

Dirljiva poruka udovice Iztoka Puca na njegov 50. rođendan

15.09.2016 u 16:17

Bionic
Reading

Proslavljeni slovensko-hrvatski rukometaš i olimpijski pobjednik iz Atlante 1996. godine, koji je prije pet godina u SAD-u izgubio bitku sa zloćudnom bolešću, jučer 14. rujna slavio bi svoj 50. rođendan, a njegova supruga Jasenka, starija sestra Vanje Mamić, na taj se datum prisjetila njihovih najljepših obiteljskih trenutaka mnoštvom fotografija na svom profilu na Facebooku. Posvetu svom tati napisao je i njegov sin jedinac Borut Puc

Preranu smrt omiljenog hrvatskog rukometnog reprezentativca Iztoka Puca u 46. godini života njegovi obožavatelji i obitelj teško da će preboljeti. U listopadu će biti peta godišnjica njegove smrti, a 14. rujna Puc bi slavio 50. rođendan. Njegova supruga Jasenka i sin Borut, koji su nakon Iztokove smrti nastavili živjeti u SAD-u, na taj dan prisjetili su se lijepih obiteljskih trenutaka kojih u njihovoj familiji nije nedostajalo.

'Sretan ti rođendan, dragi Iztok! Predivan život i 21 godina braka s tobom ispunjena ljubavi i srećom', napisala je supruga slavnog rukometaša na svom profilu na Facebooku. Jasenka i Iztok u braku su dobili sina koji je također pokazao naklonost sportu, no ne rukometu, već tenisu, koji već godinama trenira.


Jasenka i Iztok Puc sa sinom Borutom

Jasenka Puc starija je sestra Vanje Mamić, zbog čega su obitelji Mamić, Horvat i Puc nerijetko zajedno slavile i putovale po svijetu. Svi su bili jako povezani, a sestre Vanja i Jasenka danas su bliže nego ikad. Ovog ljeta, kao i uvijek, održano je njihovo obiteljsko okupljanje na Pagu. Vanjina i Jasenkina majka Dunja Horvat danas slavi 70. rođendan, pa će se mnogi članovi obitelji Horvat opet okupiti u Zagrebu, u kojoj posljednju godinu sve više boravi i Iztokov sin, a razlog je ljubav, ali i obitelj.