TRI GODINE LJUBAVI

Dirljiva poruka Nikoline Ristović suprugu

03.09.2016 u 16:00

Bionic
Reading

Voditeljica Nikolina Ristović na društvenim mrežama objavila je fotografije s vjenčanja i suprugu Vidoju čestitala treću godišnjicu braka

Uz fotografiju s vjenčanja na kojoj tek vjenčan i sretan par izmjenjuje poljubac, Nikolina Ristović suprugu je na engleskom jeziku poručila kako njihova ljubav traje tri godine i još uvijek su presretni: 'Three years now, my love... And still rockin'.'

Mjesecima prije vjenčanja mediji su nagađali gdje će par izreći sudbonsno 'da', a veliko slavlje na kraju je održano u luksuznoj atmosferi hotela Metropole u Monte Carlu. Prema tadašnjem pisanju srpskog Kurira, vjenčanje je stajalo 250.000 eura. Osim mladenaca, široke ruke navodno je bio i mladoženjin kum Milan Beko koji je večeru za VIP uzvanike dan uoči svadbe platio čak 37.000 eura.

Three years now, my love... And still rockin'. ❤️ #happy #wedding #aniversary

Fotografiju objavljuje nikolina pisek (@nikolina_pisek)


Večera je bila u poznatom restoranu Cipriani, a za 60-ak uzvanika na meniju su se našli morski plodovi, najbolja riba, sirevi, a pilo se najskuplje vino.

Lijepa Nikolina prije vjenčanja dala je naslutiti da ne voli klasične vjenčanice pa se za povjesničara umjetnosti udala u prelijepoj haljni koju je kupila u New Yorku.