TUŽAN I SLOMLJEN

Dino Merlin: 'U šoku sam'

23.07.2015 u 17:45

Bionic
Reading

Sarajevski glazbenik Dino Merlin proživljava jedan od najgorih životnih scenarija. U požarima koji danima bjesne na Pelješcu i Korčuli nastradala je i njegova vikendica

U požaru na Pelješcu manju štetu je pretrpjela i kuća pjevača Dine Merlina. Djelomično su mu stradali vanjski zidovi, vrata i prozori, a borova šuma koja je desetljećima okruživala njegovu vikendicu izgorjela je u potpunosti.

'Svi su u šoku. To je armagedon, to je katastrofa. Sad trebamo pozitivno razmišljati i izvući optimizam iz sebe da prebrodimo to. Jako sam tužan zbog svega ovog, a jako me boli prije svega zbog krajolika, veduta koje su moje oči vidjele i doživjele. Žao mi je ljudi koji su to doživjeli. Moja je kuća kap u moru štete koja je načinjena i moramo naći snage da se izdignemo da jednog dana ondje bude raj kao nekad. Sve je u pepelu, ali moramo se izdići kao feniks', izjavio je Merlin za RTL-ovu emisiju 'Sve u šest'.

Dino je u svakodnevnom kontaktu sa svojim susjedima, a poslao im je i pomoć jer on zbog predstojećeg sarajevskog koncerta na stadionu Koševu još ne može otići ondje. Odmah nakon koncerta, u ponedjeljak ujutro, glazbenik će se zaputiti na Pelješac.


Pjevačeva kuća zahvaljujući hrabrim vatrogascima spašena je u posljednji tren


Oko Merlinove kuće bila je šuma, no u potpunosti je izgorjela

165557 ,162936 ,161842 ,141041