STVARAN DOŽIVLJAJ FANTASTIKE

DiCaprio kao narator u 3D filmu o svemiru

14.01.2010 u 08:00

Bionic
Reading

Filmski gigant Imax pripremio je pravu poslasticu za ljubitelje svemira i znanstvene fantastike – 3D putovanje kroz udaljene galaksije, kao i hod astronauta u svemiru u nekim od NASA-inih zadataka. Kroz fantastičnu priču gledatelje će voditi Leonardo DiCaprio

Talentirani glumac s nekoliko nominacija za Oscara Leonardo DiCaprio angažiran je u velikom projektu Imaxa i Warner Bros. Picturesa te će odglumiti pripovjedača u filmu 'Hubble 3D' koji bi se u kinima Imaxa trebao pojaviti 19. ožujka.

'Hubble 3D' četvrti je po redu trodimenzionalni zajednički projekt dvaju produkcijsko-filmskih giganata. Film će gledateljima ponuditi jedinstven pogled na ono što je najveći svemirski teleskop Hubble dosad snimio te naglasiti njegov neosporivi utjecaj na ljudsku percepciju svemira.

'Leonardov izniman talent glumca i pripovjedača sigurno će se sjajno uklopiti u ovaj film koji ostavlja bez daha pa se veselimo što će nas upravo on voditi do ruba svemira i natrag', rekao je izvršni direktor Imaxa, Richard L. Gelfond.