NAGRADNJAČA

Deseti nastavak phillitchevanja u Shock Show Industryju – Katran

28.03.2014 u 14:01

Bionic
Reading

Nakon dvogodišnjeg putovanja bespućima klubova udomili se kod 5rekovića koji ih ima rad’. Ususret proljeću, veličajući brojku deset i pripremaju dobru čagicu u petak, 28. ožujka u Katranu. Programirani za zabavu, spajaju nespojivo. Njihova glazba je future-retro, a oni su vječna djeca koja svoje igračke mijenjaju opremom za umiks.

phillitchevanje je glazbeno opušteniji program u organizaciji dvojice CFSN DJa. Za tu prigodu oni se povlače iz svojih kužerskih odora i prepuštaju istinskim dječačkim nagonima u kojima glazba nema granica, a pravila igre ne postoje.

Oni nisu nostalgičari i ne misle da je prije deset godine sve bilo bolje, ali se vrlo rado sjete trenutaka kako su samo znali zaigrati ispred MTV/VIVA televizora.

phillitchevanje je parada dobro nam znanih starih i novih glazbenih brojeva miksanih s ljubavlju i osjećajem za ritam starih rasplesanih glazboljubaca.

DJ ITCH imenom Sanjin Kaštelan, rođen u Rijeci, fasciniran zvukom alternativne elektronike koju u radijski svijet dovodi Dinko Bažadona te televizijski MTV chill out zone. U multimedijalnom centru MAMA 2000. godine započinje s DJ-ingom, ubrzo postaje članom grupacije Groodanje, kasnije i suorganizator večeri RAVE te aktivno nastupa po renomiranim zagrebačkim klubovima i festivalima kao što su ZFF, HRFF, MARS, Illectricity, itd. Član je CFSN DJ-a i voli sve što vole mladi. i stari. i srednji. Sve voli. :)

DJ PHILLIPE je jedan od osnivača CFSN-a. Organizator je Illectricity Festivala, festivala audio-vizualnih umjetnosti, suorganizaor Glitch Hop Shop i {pi+ch i+!} klupskih večer, te koordinator i promotor glazbenog programa Jewish Film Festivala. Sate ponekad provoditi producirajući vlastitu glazbu, remiksirajući tuđu ili slagajući sound design za neke druge mlade vizualne kreativce, samo mu vrijeme ne teče u korist, a dani su sve kraći. Po glazbenom zadatku gostovao je u mnogim klubovima po Europi i istoku, a česti je gost i najvećih glazbenih festivala u ovom dijelu Europe.

Oni kažu: od 80-ih pa do groba, najbolje je kad se phillitchevanje proba!
Obavezno se prijavite na popis (informacije na kraju najave) ili attendajte njihov event. Cijena ulaznice je 19.97kn.

Tportal i "Studio 5reković" poklanjaju vam 2x2 ulaznice za phillitchevanje u petak 28. ožujka u Katranu.

Po dvije ulaznice su osvojili:

Sanja Horvat
Dragana Tomić