ZAJEDNO SMO JAČE

Darija Lorenci i Nataša Dangubić: Savršen poklon najboljoj prijateljici

15.04.2016 u 07:12

Bionic
Reading

Kako za rođendan razveseliti najbolju prijateljicu, koja trenutno nema ni sekunde vremena samo za sebe, dosjetila se glumica Nataša Dangubić, poklonivši svojoj Dariji šoping u skoroj budućnosti bez dječje graje u pozadini, a koju jučer na slavlju nisu mogle izbjeći

Glumice Darija Lorenci i Nataša Dangubić najbolje su prijateljice već dug niz godina, a kako to izgleda kad slave rođendan jedne od njih, otkrila nam je Nataša koja se uz kćer Lolu na slavlju Darije Lorenci provela - nikad bolje!

'Kad odrasli slave uz puno djece, onda su to najbolja slavlja. A nama je bilo ludo. Još na vratima smo zapjevali', šali se glumica koja je zbog kazališne predstave koju je imala taj dan morala otići ranije nego što je željela. A kakav poklon dati prijateljici koja je trenutno zaokupljena dvomjesečnom bebom i šestogodišnjim blizancima?

'Darija je ozbiljna šopingholičarka, ali samo kad je uzme. Inače je vrlo realna i praktična, ali kad smo u tandemu, onda je to druga priča. Zbog toga smo se Zrinka i ja dogovorile kako je najbolje ništa ne kupovati, već je jedan dan odvesti u grad bez djece pa će ona sama odabrati što joj paše', otkrila je Nataša.

Osim privatnog druženja, glumice su donedavno zajedno surađivale glumeći u predstavi '5žena.com' Renea Bitorajca.

Neodoljive i urnebesne... #kerempuh #zagreb #kazaliste #5zena.com

A photo posted by Satiričko kazalište Kerempuh (@kazaliste_kerempuh) on