TPORTAL DAJE SVE OD SEBE

Danas osvojite Escada parfem i caffe aparat Dolce Gusto

17.12.2012 u 10:06

Bionic
Reading

U novom tjednu možete osvojiti Topicrem vodicu za čišćenje lica, poklon pakete Fitovala, Avona, Plidente i Rimmela, Reve de Miel kremu za ruke, Escada parfem, tretman manikure, knjige nakladničkih kuća Fraktura, Naklade Ljevak i Profila, vaučere za šator na Trgu bana Jelačića, dugmad za orukvice Croata, parfem Shiseido Zen Secret Bloom, poklon bonove u City Centru one West te caffe aparat Dolce Gusto Piccolo.

Sudionici natječaja se prijavljuju putem forme za prijavu objavljene na tportalu te šalju odgovor na pitanje zadano u formi za prijavu (pitanje će se mijenjati na dnevnoj bazi), a najoriginalnije i najkreativnije prijave po mišljenju članova žirija osvajaju nagrade.

Kliknite na sliku na dnu članka i sudjelujte u nagradnom natječaju.

Prijave zaprimamo do 18. prosinca u 11 sati, a imena dobitnika objavit ćemo 18. prosinca do 16 sati.

Svakako pročitajte pravilnik natječaja

U nastavku saznajte koje sve nagrade možete osvojiti.

Topicrem vam poklanja dermatološku vodicu za čišćenje lica i područja oko očiju

Topicrem dermatološka vodica za čišćenje lica i područja oko očiju nježno i temeljito uklanja nečistoće te smiruje i omekšava kožu zahvaljujući ružinoj vodici. Napravljena je tako da što više odgovara prirodnom sastavu suza kako bi bila što nježnija za osjetljivo područje oko očiju. Bez parabena. Nije potrebno ispirati.

Priča o Topicrem kozmetici počinje prije 18 godina slučajem jednog dječaka koji je imao problema s ekcemom i izuzetno suhom kožom. Svi proizvodi što ih je koristio najčešće su bili premasni, ljepljivi i neugodni. Stoga je njegov otac, zaposlen u farmaceutskoj tvrtki, zamolio znanstvenike da nađu formulu prikladnu za dječaka. Istraživački odjel u Laboratoriju NIGY krenuo je u potragu za idealnom formulom: laganom i fluidnom, nježnog mirisa, koja odmah prodire u kožu ne ostavljajući ljepljiv ili masni trag. Emulziju su nazvali Topicrem, dječak ju je isprobao na svojoj osjetljivoj koži i rezultat je bio doista čudesan. I tako je rođen prvi Topicrem proizvod, formula znana kao Ultra hidratantna krema za tijelo, a Topicrem uskoro postaje i ime branda.
Danas je Topicrem prisutan u više od 40 zemalja i korisnici ga posebno vole jer je nastao u suradnji s najvećim stručnjacima - dermatolozima, pedijatrima i ginekolozima. Osim za svakodnevnu njegu, Topicrem je jednostavan odgovor na razne nepravilnosti kože (od atopične kože, preko problema s pigmentacijom, do izrazite suhoće i gljivičnih infekcija).

Fitoval je i danas pripremio poklon paket koji sadrži šampon i tonik

Proljetno ispadanje kose često je uzrokovano manjkom vitamina u zimskom razdoblju. Stoga je važno korijen kose opskrbiti hranjivim tvarima potrebnim za njihov rast i regeneraciju. Rast kose treba biti potaknut adekvatnom njegom koja osigurava dodatnu energiju kosi, poboljšava njezinu otpornost te potiče cirkulaciju vlasišta, isto kao i pri ostalim uzrocima povećanog ispadanja kose.
Krkini laboratoriji spojili su jedinstvenu kvalitetu i farmaceutsko znanje te su razvili liniju proizvoda Fitoval protiv ispadanja kose koja osigurava cjelovit pristup rješavanju problema ispadanja kose. Fitoval linija protiv ispadanja sastoji se od šampona, losiona i kapsula. Ona osigurava potpunu vanjsku njegu kose i vlasišta, ali i važnu biološku prehranu korijena kose. Pažljivo odabrane aktivne sastavnice i posebno izabrana kombinacija proizvoda koji se nadopunjuju u djelovanju osiguravaju učinkovitu i kvalitetnu njegu kose i vlasišta.

Nuxe poklanja Rêve de Miel kremu za ruke

Nema puno proizvoda koji izazivaju takvu vjernost i užitak korištenja poput legendarne Rêve de Miel® Crème mains et ongles Kreme za ruke i nokte na bazi meda.
Nova, poboljšana formula bogata uljem nevena, suncokreta i avokada, intenzivno obnavlja lipide u koži. Med bagrema obnavlja hidrolipidni sloj kože, dok vitamin E djeluje antioksidativno protiv starenja kože.
Shea maslac, arganovo ulje, ulje slatkog badema te ekstrakt ječma štite kožu od iritacija.
Nakon ove zaštitne, hranjive i obnavljajuće kreme, koža ruku postaje ugodno meka i nahranjena, a nokti ojačani.
Sadrži 89,9 % sastojaka prirodnog porijekla.

Avon je pripremio Planet Spa set koji sadrži eliksir za kupku i kremu za tijelo.

Novi luksuzni set proizvoda iz linije Planet Spa prava je poslastica – donosi neodoljivu njegu ekstraktima čokolade i šampanjca koji su pažljivo odabrani kako bi koža dobila idealnu hidrataciju. Eliksir za kupku sa šampanjcem omekšat će kožu, dok će je krema za tijelo s čokoladnim pralinama dubinski nahraniti. Ovi sastojci kožu štite od vanjskih utjecaja i isušivanja te joj vraćaju vlažnost i mekoću.

Escada je pripremila miris Rockin' Rio

Escada Rockin' Rio nastavlja niz uspješnih sezonskih mirisa te ostaje neosporni lider ovog segment tržišta. Kao i svake godine cilj ovog mirisa je, uz osnaživanje branda Escada, upravo promicati dobro raspoloženje, kreirati veselu atmosferu u kojoj kupac može uživati. Namjera Escada Rockin' Rio mirisa je prenijeti veselu, sretnu,svježu, trendy, pozitivnu, mladenačku poruku koja je istovremeno ženstvena i jedinstvena.
Život divlje zabave, začinjen vrućom salsom. Senzualni ritam sambe.
Ovo je miris koji zrači vitalnošću i srećom. Spoj svježine tropskog cvijeća, sočnog voća i primamljujuće ženstvenosti. Zavođenje, bezbrižnost i zabava. Utjelovljuje se svakodnevni glamur Copacabane. Život karnevala i gužve koje oživljavaju sva osjetila. Opustite se i zaplešite uz Escada Rockin' Rio. Rockin’ Rio je doživljaj dobrog osjećaja. Doživljaj energije života kroz boju, ritam i romantiku. On jednostavno ne prestaje.
Top nota je spoj svježe tangerine, slatkoće ananasa te senzualnosti papaje. Srednju notu prožima toplina pina colade, harmonija breskve i punoća kokosa. U baznoj noti se miješaju drvenaste note, driftwood i umirujuća sandalovina daju egzotičnost Escada Rockin' Rio mirisu.

Studio za nokte Nina nagrađuje jednu čitateljicu Cuccio Veneer tretmanom manikure

U Hrvatsku je konačno stigla i najnovija tehnologija geliranja noktiju! No, dugo čekanje se iplatilo. Nova nano tehnologija donijela je sigurnost našim klijenticama – iz proizvoda za nokte izbačen je najštetniji dio koji sadrže svi proizvodi za nokte – lakovi, trajni lakovi, a to je nitroceluloza.
U 24 prekrasne klasične nijanse koje će zadovoljiti sve apetite, Cuccio Veneer sistem must have je usluga koju će zavoljeti svaka žena. Nanosi se kao lak za nokte i suši u UV/LED lampi, učvrščuje prirodne nokte, a ne isušuje ih, djeluje kao lak a trajan je kao gel...trajat će dok ga ne poželite skinuti! A skida se otapanjem. Nema rašpice, nema kemikalija - samo predivna trajna boja na vašim noktima.
Veneer sistem pripada najnovijoj četvrtoj generaciji gelova za nokte. Oni su više porozni od svojih konkurentnih prethodnika što im omogućuje potpuno uklanjanje sloja gela s površine prirodnog nokta, korištenjem otapala s hidratantnim molekulama. U njihovom sastavu nema kiselina, otapala i nitroceluloze (što su sastojci koji oštećuju prirodan nokat - nema miris po laku za nokte kao postojeći konkurentni proizvodi na tržištu). Svojstvo poroznosti ih također čini lakšima i fleksibilnijima na noktu te omogućuju disanje prirodnog nokta. Također, Veneer se otapa u roku 10 minuta, ne mjenja boju nakon nekoliko dana, ne oštećuje i ne dehidrira prirodan nokat.
Kod aplikacije VENEER sistema oduševit ćete se intenzitetom boje u samo dva sloja, a koji daje dojam da su nokti nalakirani samo klasičnim lakom za nokte. Izuzetno kvalitetni sastojci (koji omogućuju da nokat diše, hrani ga, vlaži i štiti) korišteni u proizvodnji Veneera rezultirali su dugotrajnom i kvalitetnom manikurom koja će trajati dok ju klijent ne poželi promijeniti! Veneer je isključivo profesionalni proizvod koji je namjenjen za primjenu u kozmetičkim salonima, frizerskim salonima, wellnesima i spa centrima.
Zaboravite probleme dugotrajnog sušenja laka za nokte jer je Veneer nakon sušenja otporan na grebanje ili ljuštenje, te bilo kakva druga oštećenja. Nokti sa Veneerom postaju savršeni i čvrsti, bilo da se radi o noktima na rukama ili na nogama.
Potražite VENEER u Studiu za nokte NINA, Vlaška 83, Zagreb.

Naklada Ljevak je pripremila knjige 'Darkroom' i 'Obogatite sadašnji trenutak'.


'Darkroom', Rujana Jeger
Kultni roman prvijenac Rujana Jeger napisala je 2001. godine. 'Darkroom' se našao u užem izboru za nagradu Jutarnjeg lista, osvojio je Književnu nagradu Grada Beča i bio je vrlo hvaljen od kritike i publike. Priča je to ne toliko o homoseksualizmu, kako bi se iz naslova dalo protumačiti, koliko o žaljenju za Zagrebom kakav je nekada bio, u vrijeme nastajanja Novoga vala – o Zagrebu prije početka rata na ovim prostorima.
'Darkroom je duhovita, a mjestimice i do suza potresna, odlično napisana ispovijest jednog vremena' (Miljenko Jergović).
'Istodobno je to i neklasičan roman, nešto kao miks dnevnika i sjećanja u kojem se redaju duhovito poentirani fragmenti i anegdote, bez središnje radnje' (Robert Perišić).


'Obogatite sadašnji trenutak', John Selby

U svakom trenutku, poručuje nam autor knjige 'Obogatite sadašnji trenutak', možemo svjesno uživati u životu, ovdje i sada.
12 univerzalnih izraza za koncentriranje koje će vam vrlo brzo donijeti mir i sve vam prikazati u oštrijem svjetlu. Knjiga pokazuje kako da se čovjek izmakne iz negativne precepcije svijeta i počne razmišljati pozitivno, dotaknut božanskom energijom, prirodom i ljudima koji ga okružuju. Autor piše o istočnjačkim principima duhovnosti sa stajališta jednog zapadnjaka, o mogućoj primjeni molitve i meditacije kroz svakodnevicu: u prirodi, na poslu, putovanju…
Knjiga je nastajala trideset godina, no za nju vam u svakodnevnoj praksi ne treba više od pet minuta – brza, jednostavna i djelotvorna meditacija

Plidenta vas nagrađuje s poklon paketima


Plidenta ProSensitive. Osjeti okus, a ne bol!
Plidenta ProSensitive smanjuje preosjetljivost zubi za 40%. Hrvatski stručnjaci klinički su ispitali učinkovitost zubne paste za preosjetljive zube, Plidente ProSensitive.
Uz karijes i bolesti zubnog mesa, preosjetljivi zubi najčešći su problemi njege zubi. Preosjetljivost zubi nastaje povlačenjem zubnog mesa uslijed starenja, anatomske građe zubnog vrata, lošeg načina prehrane, nepravilnog četkanja ili neadekvatne higijene zubi i usta. Zubi intenzivnom boli reagiraju na promjenu temperature ili slatku, slanu i kiselu hranu ili dodir zubne četkice. Izabrati prikladnu zubnu pastu i četkicu i pravilno i redovito prati zube, sanirati karijes i ukloniti zubni kamenac, najbolji je način sprečavanja ovog neugodnog i opasnog problema za zdravlje zubi i desni.



Plidenta Pro-t-action. Pokažite zube karijesu!
Redovitom uporabom Plidente Pro-t-action broj korisnika koji imaju vrlo visoki broj bakterija Streptococcus mutans, za koje se smatra da su najodgovornije za pojavu karijesa, smanjuje se za 52%.
Potvrdilo je objavljeno i prvo na svijetu kliničko istraživanje ove zubne paste s aktivnom probiotičkom bazom, koje su provele dvije mlade hrvatske znanstvenice, doc.dr.sc. Dubravka Negovetić Vranić i prof.dr.sc. Martina Majstorović sa Stomatološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. Prema objavljenim rezultatima značajno je smanjen broj ispitanika koji su prije početka korištenja Plidente Pro-t-action imali jako veliki broj karijesogenih bakterija prisutnih u slini. Nakon samo 4 tjedna korištenja Plidentine paste s probiotičkim bakterijama Lactobacillus paracasei broj ispitanika* s vrlo visokim brojem streptokoka (≥105) pao je sa 78,4% na 26,5%, a broj ispitanika s visokim brojem laktobacila (≥105) pao je s 52,9% na 26.5%.

Šator na Trgu bana Jelačića vam poklanja 5x2 vaučera u vrijednosti od 15kn za klopu i cugu.

Prošlog smo vikenda ušli u mjesec Adventa kada nas polako, ali sigurno zahvata blagdansko raspoloženje, kada je oko nas sve ljepše i sjajnije i kada krećemo u potragu za poklonima.!
Nađete li se u toj potrazi na Trgu bana Jelačića pozivamo vas da šoping završite u velikom stilu pod Šatorom, jer tu ćete moći odmoriti svoje umorne noge, okrijepiti se raznim vrstama kobasica, zasladiti tradicionalnim fritulama, a za brze i žestoke tu je rakija bar, sve to uz bogati DJ i glazbeni program.

Profil je pripremio knjigu 'Ideje za slaganje kocaka Lego', autora Daniela Lipkowitza.

Ideje za slaganje kocaka LEGO izvanredan je vizualni priručnik za slaganje koji će slikama i savjetima inspirirati ljubitelje kocaka LEGO i potaknuti ih na izradu izvanrednih djela – od zadivljujućih dvoraca do gusarskih brodova, od svemirskih brodova iz drugih galaksija do najmodernijih aviona, od gradnje starinskih mostova do izrade najsitnijih detalja u kući. Za izradu prijedloga u ovoj knjizi potrebno je oko 100 do 200 osnovnih kocaka LEGO, ali slagači u knjizi predlažu i alternativne načine izrade uporabom kocaka koje imate te pokazuju kako pojednostavniti detalje ako nemate baš određenu kocku ili kako dodati još impresivniji detalj. Na početku svakog poglavlja nalazi se uvod s popisom kocaka koje se upotrebljavaju pri izradi modela za određenu temu (avioni, vlakovi, automobili, grad i selo...), zatim se nižu prijedlozi za slaganje s objašnjenjima kako nešto složiti. Na kraju svakog poglavlja predstavljeni su slagači koji su izradili modele u tom poglavlju. Ova je knjiga nevjerojatan poticaj za razvijanje maštovitosti, za snalaženje s onim što imate, za obraćanje pozornosti na najsitnije detalje, uočavanje svijeta koji vas okružuje i izmišljanje novih svjetova te na kraju za igru nakon što ste složili svoje modele.

Nakladnička kuća Fraktura vam poklanja knjigu 'Zatočenik neba', autora Carlosa Ruiza Zafona.

Barcelona, 1957. Daniel Sempere i njegov prijatelj Fermín, junaci 'Sjene vjetra', vraćaju se avanturi i otkrivanju neočekivanih misterija kako bi se suočili s najvećim izazovima u svom životu.
Baš u trenutku kad se čini da im se sreća osmjehnula, uznemirujući lik posjećuje knjižaru i prijeti otkrićem jezovite tajne koja je u mračnome sjećanju grada zakopana dva desetljeća. Kada Daniel dozna istinu, shvatit će da ga njegova sudbina neumoljivo vuče do izravnoga susreta s najvećom sjenom: onom koja raste u njemu.
Pun spletaka i emocija, Zatočenik Neba izvanredan je roman u kojem se niti Sjene vjetra i Anđelove igre sabiru u čari književnosti te nas vodi prema enigmi skrivenoj u srcu Groblja zaboravljenih knjiga. Carlos Ruiz Zafón, jedan od najvećih suvremenih pripovjedača, u Zatočeniku Neba oživljava Barcelonu i njezine misterije, grad koji je uz neponovljive junake i knjige također protagonist magičnoga Zafónova pisanja.
Neodoljivo... napeto... Čarolija je romana u čudesno stvorenoj jezovitoj i onostranoj atmosferi, privlačnim likovima i gotovo savršenim dijalozima.

Laura cosmetics poklanja Rimmel poklon paket koji sadrže maskaru, lak za nokte i ruž za usne.

Rimmel Extra Super Lash Wow Mascara
-Rimmelova prva maskara s velikom četkicom
-za izradu mekih i dramatičnih trepavica
-dugotrajna formula
-specijalna velika četkica pruža laku primjenu, ne lijepi trepavice, a zahvaljujući dodatnim vitaminima trepavice izgledaju predivno i zdravo
-zgušnjava, produljuje & daje sjaj trepavicama
-do 12 puta veći volumen i nema grudica
-Big Brush Mascara
-oftamološki testirano

Lasting Finish Kate Matte Lipstick
Prekrasno bogatstvo boja i udobnosti u novom ružu Kate Moss sada i s baršunastim mat završetkom.
-dugotrajan baršunasto-mat ruž za usne, obogaćen formulom rubina u prahu koji daje osjećaj poput mekanog jastuka.
-konačni spoj koji bez sušenja praha osigurava glatki I mekani osjećaj usana, s mat završetkom koji traje cijeli dan.
-obogaćen trostrukom mješavinom emolijensa za brzo zaglađivanje, ujedničavanje usana, te poticanja postojanosti boje
-štiti usne od vanjskih utjecaja
-upotreba: Nanijeti u jednom i/ili više slojeva na usne

60 sec Rock The Metal
Želim da moj lak blješti od boja
-jedinstven metalik lak za nokte sa tehnologijom koja mijenja ton sa svakim potezom!
-doživite novu senzaciju u bojama noktiju.
-s novom “pro-cision” četkicom za jednostavnije i preciznije nanošenje laka za nokte u samo 60 sekundi
-poboljšana formula koja zajedno s novom, dužom četkicom omogućava sušenje laka u 60 sekundi
-za intenzivnu boju nanesite dva sloja

Everet je pripremio parfem Zen Shiseido Secret Bloom.

Miris je baziran na privlačnom kontrastu između cvjetne svježine i misteriozne topline. Ovaj mirisni potpis prenosi temu animacije, 'zlatno cvijeće cvjeta noću'.
Mješavina dragocjenog jasmina i transparentne frezije. Dah svježine, sjajnog svjetla i ženstvenosti. Pačuli, tamjan i nagovještaj crne vanilije za rafiniranu senzualnost i trajnu misteriju.
Zen Secret Bloom je cvjetno chypre miris kreiran od istog parfumera kao i klasičan ZEN Eau de Parfum, poznatog Master Perfumera Michela Almairaca.

Emmezeta vam poklanja caffe aparat Dolce Gusto Piccollo KP1007E2

Snaga:1500 watta
Pritisak pumpe: 15 bara
Kapacitet vode: 0.6l
Za pripremu espressa, macchiata, duge kave, nescafea, hladnih i toplih napitaka.

Emmezeta je specifičan maloprodajni lanac trgovina u svijetu poznat kao Discount Department Store. Revolucionarna i konkurentna formula Emmezete može se izraziti ovako: velika i atraktivna ponuda uz iznimnu povoljnost.
Osnovna odlika Emmezete je širina asortimana koji se sastoji od namještaja, dekoracije i predmeta za uređenje doma, elektronike i bijele tehnike te odjevnih predmeta.
Osim širinom asortimana, Emmezetu odlikuje i odlična kombinacija modernog dizajna i kvalitete po Niskim Cijenama Svaki Dan što je i službeni slogan kompanije od 2008.
Cjelokupni asortiman koji se može naći u ponudi Emmezete prolazi stroga testiranja kvalitete. Kvaliteta i sigurnost proizvoda je temelj na kojem se gradi dugoročan odnos s kupcima. Emmezeta kao i matični koncern posluju po posebnom etičkom kodeksu koji osim ostalih elemenata propisuje i standarde nabave roba u smislu isključenosti dječjeg rada i sličnih devijantnih pojava, koje se pojavljuju u nekim zemljama kao baza proizvodnje zbog niske cijene rada.

City Center one Zagreb East je pripremio dva poklon bona od 100 kuna

Ako razbijate glavu trudeći se smisliti savršen božićni poklon za dečka, mamu, tetu, baku, brata i najbolju prijateljicu možete slavodobitno prestati jer evo savršenog rješenja: poklon bon City Centera one idealan je poklon s kojim nikako nećete pogriješiti. Njime darujete shopping u više od 400 trgovina u City Centeru one Zagreb East, Zagreb West i Split, mogućnost dvosatnog shoppinga s profesionalnim stilisticama te priliku za savršen make-up za koji su zadužene educirane vizažistice. Poklon bonom darujete nevjerojatnu mogućnost izbora svojim najmilijima te mogućnost da odaberu nešto baš po svojem guštu! S druge strane, i vi zaslužujete nešto lijepo za ove blagdane pa poklon bon City Centera one možete pokloniti – sebi! Nagradite se nekim lijepim odjevnim predmetom ili bon 'spiskajte' na kakvu neophodnu kozmetičku sitnicu. Izbor je na vama.

Croata vam poklanja gumbe za orukvice

Današnji zadatak je bio u najviše 10 riječi napisati što je za Vas najljepši dar, a dobitnici su:

Vlasta Pirić - Cuccio Veneer tretman manikure u studiju za nokte Nina

...obavijest da sam preplatila račun za plin ili struju. :) Neprocjenjivo!

Antonija Milić - vaučeri za šator na Trgu bana Jelačića i knjiga 'Zatočenik neba'

...kad moji najdraži pojedu sve što sam skuhala!

Ermin Kaltak - vaučeri za šator na Trgu bana Jelačića i knjiga 'Zatočenik neba'

...bilo što, samo da nisu opet čarape, imam ih previše!

Lucija Kundid - vaučeri za šator na Trgu bana Jelačića i knjiga 'Zatočenik neba'

...onaj kojemu se najmanje nadam. :)

Nikolina Đurić - vaučeri za šator na Trgu bana Jelačića i knjiga 'Zatočenik neba'

...probuditi se uz slinave poljubce Borne i Eve. :)

Petra Kuharić - vaučeri za šator na Trgu bana Jelačića i knjiga 'Zatočenik neba'

...da preživim smak svijeta 21.12.2012.

Ana Jeličić - Shiseido Zen Secret Bloom parfem i poklon paket Avona

...kada me kod kuće NE dočeka prljavo posuđe. :)

Silva Glückselig - caffe aparat Dolce Gusto Piccollo

...ljubav i radost u očima svih oko mog blagdanskog stola.

TatjanaOrejaš Jasika - poklon bon od 100kn u City Centru one East i poklon paketi Plidente i Avona

...od prave osobe, u pravo vrijeme, s pravim razlogom.

Nena Kolarin - poklon bon od 100kn u City Centru one East i Croata dugmad za orukvice

...dan završen bez svađe sa kćeri tinejđericom u najluđim godinama.

Ivana Ćiković - Topicrem dermatološka vodica za čišćenje lica i knjiga 'Ideje za slaganje kocaka Lego'

...prespavati s dragim u krevetu smak svijeta.

Goran Jovanović- Fitoval poklon paket i knjiga 'Ideje za slaganje kocaka Lego'

...zdravlje, jer sam to izgubio, pa mu znam vrijednost.

Mia Vidak-Buljan - parfem Escada i knjiga 'Darkroom'

...na maminom licu osmijeh mio kad dobije miris Rockin' Rio!

Sanja Plovanić - parfem Escada i knjiga 'Darkroom'

...napokon provesti blagdane sa zaručnikom nakon šest godina razdvojenosti.

Ivana Lukinec - Reve de Miel Krema za ruke i Plidenta poklon paket

...da se konačno mogu spenjat na Ivančicu.

Anela Jukica - Rimmel poklon paket (maskara+ruž+lak za nokte) i knjiga 'Obogatite sadašnji trenutak'

...prsten i zlatni lanac (ne treba mi Bosanac...).

Dobitnici iz Zagreba i okolice će o detaljima preuzimanja nagrada biti obavješteni putem maila, a ostalim dobitnicima nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.