PRED KONCERT KARIJERE

Damir Urban: E, sad je već polako panika!

19.02.2015 u 19:50

Bionic
Reading

Na zagrebačkom koncertu u Maloj dvorani Doma sportova 21. veljače Urban je obećao dati sve od sebe, a kako se osjeća pred veliki dan, napisao je na svom profilu na Facebooku

Na ovom koncertu ćemo pokazati sve što smo naučili i sve što znamo. Zbog toga već sad osjećam tremu, priznao je prije nekoliko dana 46-godišnji riječki glazbenik Damir Urban koji sa svojom Četvorkom 21. veljače nastupa u Maloj dvorani Doma sportova.

Svoje uzbuđenje nije krio ni na svom Facebook profilu priznavši svima kako nije nimalo ravnodušan pred važnu svirku u njegovoj karijeri: 'E, sad je već polako panika!' napisao je Urban.

Ova godina bit će itekako važna u njegovom životu, jer osim koncerta, za nekoliko mjeseci treba mu se roditi drugo dijete. I to nakon 12 godina ljubavi s Milicom. Iz prvog braka Damir ima 14-godišnjeg sina Malika. Gostujući nedavno u HTV-ovoj emisiji '8. kat', priznao je kako je u životu nerijetko bio svojeglav i radio sve po svom, no stvari su sjele na svoje mjesto kad je upoznao današnju suprugu.

'Kad sam bio mlad, mislio sam da sam najpametniji, a bio sam glup. Danas sam pametniji', pokušao je objasniti Damir svoje mladenačke hirove. 

'Kakav sam suprug? Pa vjerojatno sam papučar. Ali svaki pravi muškarac je papučar, inače je blesav!' zaključio je Urban.

367893, 362431, 353339, 356404