CRITICS' CHOICE AWARDS

Christian Bale nagradu proslavio neobičnom gestom

18.01.2016 u 15:08

  • +6

Critics Choice Awards

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Iako je većina holivudskih imena poput Leonarda DiCaprija, Charlize Theron, Toma Hardyja i drugih odlučila propustiti ovogodišnju dodjelu Critics' Choice Awards sinoć u Santa Monici, neki su se od prisutnih itekako dobro zabavljali. Bale je nagradu za najboljeg glumca u komediji 'The Big Short' proslavio poljubivši suprugu i redatelja filma. Najveći pobjednik večeri bio je film 'Pobješnjeli Max: Divlja cesta' Georgea Millera, a ni njegovi glavni glumci nisu ostali praznih ruku

Bila je to večer koju će Christian Bale dugo pamtiti, a oni koji su ga promatrali sinoć na dodjeli nagrada američkih kritičara gledali su pravi performans holivudskog osobenjaka. Naime, tijekom večeri Bale nije krio svoju nezainteresiranost za događaja na pozornici, no kad je proglašen najboljim glumcem u komediji, stvari su se naglo promijenile. Glumac čiji je osmijeh u javnosti prava rijetkost počastio je prisutne erupcijom dobrog raspoloženja, što je rezultiralo i poljupcem s redateljem filma 'The Big Short' koji mu je donio nagradu.


Pola holivudskih zvijezda nije se ipak pojavilo na svečanosti. DiCaprio je za svoju nagradu najboljeg glumca u drami 'Povratnik' zahvalio javljanjem uživo, Brie Larson slavila je kao najbolja glumica u drami, a najboljim filmom proglašen je 'Spotlight' Toma McCarthyja o grupi novinara koji su otkrili seksualno zlostavljanje u Katoličkoj crkvi.

Nakon deset nominacija za Oscara film 'Pobješnjeli Max: Divlja cesta' bio je sinoć glavni dobitnik s nagradama za najbolji akcijski film, najboljeg redatelja i najbolje akcijske glumce. Sylvester Stallone i Alicia Vikander proglašeni su najboljim glumcima u sporednim ulogama.


Alicia Vikander

Svoj razlog za slavlje sinoć je imao i Christian Slater osvojivši nagradu za najbolju mušku ulogu u seriji 'Mr. Robot', a konačno je nagrađena i Mayim Bialik za najbolju sporednu ulogu u humorističnoj seriji 'Teorija velikog praska'.


Christian Slater



Na dodjeli se pojavila i Jennifer Aniston sa suprugom Justinom Therouxom