NAKON 12 GODINA

Cher se vratila novim singlom!

21.08.2013 u 09:39

Bionic
Reading

Njezini su obožavatelji morali čekati punih 12 godina, no legendarna se pjevačica vratila u velikom stilu novim singlom 'Woman's World'

Videospot premijerno je objavljen na MailOnlineu, a iako je na top ljestvicama nije bilo više od deset godina, Cher nije odustala od svoje sklonosti za perike i blistave kreacije.


Vjerojatno ironizirajući glasine o sebi koje je u medijima čitala posljednje desetljeće, Cher se u spotu pojavila s perikom napravljenom od starih novinskih isječaka. U drugoj kombinaciji nosi bijelu periku s crnim točkicama, a zatim čupavu crvenu periku koja je obilježila njezin izgled tijekom sedamdesetih.
Singl je prvo izdanje njezinog nadolazećeg povratničkog albuma 'Closer To The Truth', a bit će službeno objavljen 13. listopada.

Novi video dolazi tjedan dana nakon što je na internet procurila pjesma 'The Greatest Thing' koju je Cher napisala s Lady Gagom

S mnoštvom nagrada iza sebe, uključujući Grammyje i Oscare, Cher je bila ključno ime top-ljestvica ranih šezdesetih. Među njezine najveće hitove ubrajaju se pjesme 'I Got You Babe', koju je izvela s bivšim suprugom Sonnynem Bonom, 'If I Could Turn Back Time' i 'The Shoop Shoop Song (It's In His Kiss)'.

Iako nije snimala u studiju, Cher je redovito nastupala, uključujući i trogodišnji angažman u Las Vegasu.