CRNI GLAMUR U ESPLANADI

Čeljuska u crnoj čipki, sestre Husar u rokerskom izdanju

02.12.2015 u 11:10

Bionic
Reading

Jedinstveni modni performans Đurđice Vorkapić i Hippy Gardena sinoć u Smaragdnoj dvorani hotela Esplanade privukao je mnoge poznate žene poput televizijske urednice Nove TV Ivane Paradžiković koja je modna događaja dosad redovito zaobilazila, njezine kolegice HTV-ove urednice i voditeljice Tončice Čeljuske te sestara Ivane Husar Husar Mlinac i Marije Husar Rimac

Hrvatska modna dizajnerica Đurđica Vorkapić odlučila je svoju najnoviju modnu priču predstaviti publici na malo drugačiji način i u tome je zasigurno uspjela. Crna mistika Hippy Gardena uz svijeće u Smaragdnoj dvorani hotela Esplanade malo je koga sinoć ostavila ravnodušnim.

'Granice su tu da bi se srušile, a danas ništa tako dobro ne reflektira slobodu duha, okrenutost kreativnoj i umjetničkoj sklonosti kao profinjena elegancija, ženstvenost i mističnost', objasnila je Vorkapić izvor svoje inspiracije najnovijom crnom kolekcijom kojoj nisu odoljele mnoge odvažne žene. Jedna od njih je i urednica i voditeljica Nove TV Ivana Paradžiković koja je sinoć bila modno besprijekorna u elegantnoj crnoj haljini.

Ljubiteljica raskošnijeg modnog stila Tončica Čeljuska odabrala je čipku za modni izlazak, a sestre Husar napokon su pokazale  kako im rokerski styling odlično pristaje.