NASTUP U KLUBU THE ROOM

Bubnjar Jay Z-ja dolazi u Zagreb

14.12.2012 u 13:47

Bionic
Reading

The Room poziva vas na gostovanje jednog od najtalentiranijih bubnjara današnjice, Myliousa, u klubu The Room, u zgradi hotela Westin

Ovaj jedinstveni klupski doživljaj moći ćete uživo slušati 14. prosincaod 23 sata

Mylious je svjetski priznati i talentirani mladi bubnjar koji se može pohvaliti impresivnom listom suradnji. Najveće svjetske zvijezde poput Jay Z-ja, Pink Quincyja Jonesa Tiziana Ferra samo su neke s kojima je Mylious surađivao, kako na studijskim albumima tako i na koncertnim turnejama.

Mylious Johnson 'A fantastic drummer'

Svoju karijeru je započeo svirajući u crkvenim gospelima, istraživao je i usavršavao se u različitim glazbenim stilovima, a zahvaljujući iznimnom talentu i mogućnosti prilagodbe i transformacije, postao je polivalentan glazbenik, cijenjen i od najvećih svjetskih zvijezda s kojima je surađivao.

Njegovo gostovanje u klubu The Room uvelike će obogatiti program klupske scene te sasvim sigurno biti jedan od važnijih glazbenih događaja sezone.

Kako biste osigurali svoje mjesto na ovom senzacionalnom koncertu, nazovite info broj gdje možete dobiti sve informacije (099/3777-388) ili posjetite službenu stranicu kluba The Room ovdje