DOMAĆE SNAGE U NOVOM SADU

Brkovi, Urban & 4, Hladno pivo, Kiša metaka i High5 na Exitu

25.05.2015 u 11:51

Bionic
Reading

Brkovi, Urban & 4, Hladno pivo, Kiša metaka i High5 predvode dio hrvatskih izvođača koji će nastupiti na Fusion Stageu, omiljenoj Exitovoj pozornici koja spaja atraktivne regionalne i svjetske bendove

Brkovi, punk/folk/wellness mašinerija i Urban & 4 na svom kontu, od posljednjeg pojavljivanja na Exitu, imaju upisan rasprodan Mali Dom sportova i ogroman niz koncerata po cijeloj regiji. Urban će sa svojom Četvorkom predstaviti novi album 'Mamut', ali i najbolje iz cjelokupne karijere u četvrtak, 9. srpnja. Punk rock legende iz Gajnica, Hladno pivo, stižu na Tvrđavu 12. srpnja u sklopu turneje 'Dani zatvorenih vrata' kojom promoviraju svoje najbolje izdanjee u proteklih desetak godina. Iz Hrvatske na Petrovaradin stižu i dva najtraženija regionalna hip hop sastava, splitska Kiša metaka i zagrebački High5 koji su proteklih mjeseci albumima 'Folder 2' i 'Schengengang' poput uragana poharali ovdašnju scenu. I Kiši i Visokoj petorci ovo će biti premijerni nastupi na Exitu.



CIJENA ZA 4, SREĆA ZA 5!

Akcija pod nazivom 'Cijena za 4, sreća za 5' ili, među posjetiteljima Exita poznatija kao 4 + 1, inicijativa je koju je novosadski festival pokrenuo prije nekoliko godina želeći potaknuti i motivirati prijatelje da se organiziraju olakšavajući kupovinu ulaznica. Jednostavan plan da se za četiri kupljene peta dobije besplatno polučio je odlične rezultate u cijeloj regiji već prve godine, a pogotovo prošle tri sezone kad su obarani mnogi Exitovi rekordi posjete.

Ove godine akcija 4 + 1 obuhvaća čak tri tipa ulaznica – za Exit Festival, Sea Dance Festival i Exit Avanturu (zajedno Exit i Sea Dance Festival). Exitova incijativa koja se promovira i pod sloganom 'Podijeli ljubav s ekipom' trajat će do 5. lipnja na svim prodajnim mjestima u Hrvatskoj.

Festivalske ulaznice za Exit u prodaji su po cijeni od 459 kuna (474 kuna za kupovinu online). Ulaznice za Sea Dance Festivala na plaži Jaz pored Budve mogu se kupiti po cijeni od 330 kuna (335 kuna online), dok se jedinstvena ulaznica za više od deset dana Exit Avanture (Exit + Sea Dance) može se nabaviti za samo 549 kuna (559 kuna online). Naravno, uz ulaznice u ponudi se nalaze i paketi koji uključuju prijevoz i smještaj na oba festivala.

Sve informacije o ponudi i prodajnim mjestima mogu se pronaći ovdje