DOSTA MU JE HOLLYWOODA

Brad Pitt će se kandidirati za predsjednika SAD-a?

24.05.2010 u 11:51

Bionic
Reading

Čini se da je Bradu Pittu dojadio Hollywood te da je iscrpio gotovo sve njegove mogućnosti i ponude. Kako navode izvori bliski glumcu, Brad se želi okušati u politici, kandidirati se za predsjednika uz punu podršku svoje partnerice Angeline Jolie

'Hollywood mu više nema gotovo što pružiti. Brad smatra da u politici može napraviti puno više, posebno s obzirom na teške godine koje su iza nas. Angelina bi voljela biti prva dama. Mislim da će se kandidirati za Senat pa ako to prođe kako treba, kandidirat će se za predsjednika na izborima 2016. godine', rekao je izvor blizak holivudskom glumcu.

Jedan od glavnih ciljeva mu je navodno legalizacija marihuane, jer smatra da je to dobar način oživljavanja ekonomije u zemlji.

Još prošle godine mediji su se raspisali o tome kako je Angelini dosta snimanja filmova te da bi se rado okušala u politici.

'Angelina je priznala da joj je Hollywood dosadio. Aktivna je u borbi za ljudska prava, protiv rata i za pravdu te smatra da bi uključivanjem u aktivnu politiku mogla napraviti još više. Divi se predsjedniku Obami, a ja bih se kladio u to da će ona postati prva predsjednica SAD-a u sljedećih 20 godina', prenijeli su mediji u lipnju.