NJEGOV ANĐEO

Boris Novković emotivno o ljubavi na Sljemenu

02.12.2016 u 11:05

Bionic
Reading

Boris Novković ovu će godinu manje pamtiti po poslovnim uspjesima, a više po lijepim događajima na privatnom planu. Kantautor i pjevač, koji je u kolovozu treći puta izrekao sudbonosno 'da', ne krije koliko uživa u obiteljskom životu, a dokazuje to i njegova posljednja fotografija na Facebooku, snimljena ovog tjedna na Sljemenu

'Moj anđeo Noa i ja 26. 11., Sljeme, Zagreb', piše ispod fotografije na kojoj Novkovića ljubi njegov stariji sin Noa, kojeg je dobio u braku s Lucijom Novković. I prije dvije godine objavio je sličnu fotografiju.

U povodu Dana očeva iznenadio je svoje obožavatelje i prijatelje na službenom profilu na Facebooku fotografijom koja najljepše opisuje njegov odnos sa starijim sinom, danas sedmogodišnjim Noom. Iz braka s Lucijom Novković ima i petogodišnjeg sina Bona, a njegovi bliski prijatelji otkrivaju kako Boris sinove viđa svakodnevno te da imaju divan odnos.

U kolovozu ove godine Novković je okrunio brakom vezu s 19 godina mlađom Ines Katić, politologinjom iz Zadra. Veza im je otkrivena u siječnju ove godine, a još veće iznenađenje bile su zaruke i najavljeno vjenčanje nakon ni pola godine ljubavi.


Ines i Boris Novković: Brak nakon šest mjeseci ljubavi...

...a tada budućoj supruzi napisao je pjesmu 'Ines'

Boris Novković - Ines (OFFICIAL LYRICS VIDEO)

Ines i Boris upoznali su se slučajno, nakon što se on zainteresirao za kampanju 'Govor mržnje ozbiljna je stvar' koju je ona inicirala. Počeli su se dopisivati na društvenim mrežama, a uskoro se rodila ljubav. Nakon pola godine veze odlučili su svoju romansu ozakoniti i od tada traju pripreme za vjenčanje. Boris o privatnom životu rijetko progovara u medijima pa tako nije želio komentirati ni vjenčanje s 19 godina mlađom djevojkom koja ga je osvojila preko noći. Ines Katić Novković radi kao suradnica za razvojne programe pri Nacionalnoj zakladi za razvoj civilnog društva.


443538 ,422168 ,419322 ,416161