TREĆA SREĆA

Boris Novković oženio svoju Ines na otoku ljubavi

27.08.2016 u 19:57

Bionic
Reading

Kantautor i pjevač Boris Novković oženio je danas u Novalji Ines Katić, 19 godina mlađu politologinju

Ceremonija vjenčanja održana je u danas u Novalji u 18 sati, a slijedi ju proslava u jednom lokalnom ekskluzivnom restoranu.

Nakon izlaska iz vijećnice Boris i Ines pokušali su se kišobranima zaštititi od znatiželjnih pogleda, koji ipak nisu smetali njihovim gostima, među kojima je bilo i onih poznatih. Najvažniji dan za Borisa i Ines tako su došli proslaviti sportski novinar Bruno Kovačević s djevojkom Mateom Franić, te reper Ante Cash.

Veza Borisa Novkovića i Ines Katić otkrivena je u siječnju ove godine, a još veće iznenađenje bile su zaruke para i najavljeno vjenčanje nakon ni pola godine ljubavi.

Budućim mladencima omiljena destinacija ovog ljeta bio je Zadar, rodni grad mlade politologinje. Ondje su ih u srpnju snimili fotoreporteri jednih dnevnih novina. Prije puta u Zadar, Novković i Ines su kratko boravili u Italiji.

Ines i Boris upoznali su se slučajno, nakon što se on zainteresirao za kampanju 'Govor mržnje ozbiljna je stvar', koju je ona inicirala. Počeli su se dopisivati na društvenim mrežama, a uskoro se rodila ljubav. Nakon pola godine veze odlučili su svoju romansu ozakoniti i od tada traju pripreme za vjenčanje. Boris o privatnom životu rijetko progovara u medijima pa tako nije želio komentirati ni vjenčanje s 19 godina mlađom djevojkom koja ga je osvojila preko noći. Ines radi kao suradnica za razvojne programe pri Nacionalnoj zakladi za razvoj civilnog društva.


Iza Novkovića su dva braka. S Bojanom Gregorić Vejzović, tadašnjom balerinom zagrebačkog HNK, oženio se 1992. godine, a u braku su bili pet godina.

S drugom suprugom Lucijom, s kojom ima dva sina, bio je u braku osam godina, a zatim se zaljubio u slikaricu Ivu Višošević zbog koje je ostavio Luciju. Iva i Boris bili su u vezi tri i pol godine. Za njihov se razlaz doznalo tek kad je Novković napisao poduži status na svom profilu na Facebooku. Sada je pak sreću pronašao s Ines Katić, kojoj je napisao i pjesmu.