SLOMLJENA KOST

Bora Đorđević pao s bicikla i završio u bolnici

13.06.2016 u 08:31

Bionic
Reading

Tijekom odmora sa suprugom Dubravkom Milaković u njezinoj rodnoj Sloveniji, glazbenik je pao s bicikla i slomio ključnu kost

Umjesto da uživa sa suprugom u odmoru od svirki, Bora Đorđević prisiljen je ležati u bolnici budući da je tijekom vožnje biciklom pao i slomio ključnu kost, piše srpski Hello. Još uvijek nije poznato kako je do pada došlo te koliko su teške ozljede. Ipak, jedno je sigurno, sve svoje obaveze i nastupe morat će odgoditi do daljnjega.

Bora Đorđević nedavno se treći put oženio i to za dvadeset i tri godine mlađu odabranicu. Četrdesetogodišnja Dubravka Milaković zarobila mu je srce i promijenila način života. Medijima je priznao kako je uz Dubravku, hraneći se dijetalnom hranom i planinarenjem, smršavio dvadeset kilograma.

Upravo je s Dubravkom i bio u Sloveniji, odakle je ona porijeklom, kada se nesretni pad dogodio. Frontmen Riblje čorbe u svojoj je dugogodišnjoj karijeri često bio u gipsu, a najčešće se radilo o lomovima ruke. 'Naviknuo sam na lomove, imam vrlo slabe kosti i do sada sam sedam puta nosio gips', izjavio je Đorđević u jednom od svojih intervjua.