PODRŠKA KĆERI

Bolni gubitak u obitelji Susan Sarandon

16.08.2015 u 13:24

Bionic
Reading

Kći slavne glumice, 30-godišnja Eva Amurri Martino, neutješna je zbog spontanog pobačaja kojim je izgubila drugo dijete u prvom tromjesečju trudnoće, a o suočavanju s vrlo bolnim gubitkom otvoreno je pisala na svom blogu. Eva već ima jednogodišnju kćer Marlowe Mae

Susan Sarandon trenutno je usredotočena na svoju obitelj i podršku najstarijoj kćeri Evi Amurri koja je nedavno imala spontani pobačaj u trećem mjesecu trudnoće i izgubila bebu. O svemu je 30-godišnja Eva otvoreno pričala na svom blogu, priznavši koliko ju je druga trudnoća razveselila.

'Bilo smo sretni, pomalo nervozni i jako uzbuđeni jer će naša jednogodišnja Marlowe imati brata ili sestru s tako malom razlikom u godinama. Želja nam se nije ostvarila. Svi nalazi bili su uredni, a onda na posljednjem pregledu više nije bilo otkucaja bebinog srca. Samo tako je prestalo kucati. Šok, bijes, velika tuga s kojom se moraš suočiti. No nakon dva dana shvatila sam da sam blagoslovljena djetetom koje imam, mojom Marlowe, zdravom i veselom djevojčicom, koja me kad se rodila učinila najsretnijom na ovom svijetu', napisala je 30-godišnja Eva. Naime, glumica je prije godinu dana rodila kćer čiji je otac bivši američki nogometaš Kyle Martino.

Susan Sarandon Evu je dobila u vezi s talijanskim redateljem Francom Amurrijem.