PREDANA VJERI

Blanka Vlašić otvorila dušu o 'predbračnoj čistoći'

13.09.2016 u 16:17

Bionic
Reading

Prije četiri godine Blanka Vlašić prolazila je kroz najteže životno razdoblje, a to je bilo vrijeme kad se posvetila vjeri, danas itekako važnoj u njezinom životu. Proteklog tjedna naša atletičarka družila se s hodočasnicima u Mariji Bistrici, otkrivši između ostalog kako danas gleda na muškarce i osnivanje obitelji

Blanka Vlašić u posljednje četiri godine suočila se s mnogim životnim izazovima, a da iz svega izađe kao pobjednica, našoj najboljoj atletičarki, kako je i sama mnogo puta objasnila, pomogla je vjera. Proteklog vikenda u Mariji Bistrici na druženju s hodočasnicima za RTL televiziju ispričala je kako se uz sportske uspjehe nada i zasnivanju svoje obitelji. No danas na muškarce i ljubavne veze gleda malo drugačijim očima.

'Dopuštam Gospodinu da ispiše taj scenarij. Radujem se budućnosti, otvorena sam za tu svoju priču', rekla je Blanka. A svoju priču splitska atletičarka čeka u predbračnoj čistoći. Njezina jedina potreba je ona za - Bogom.

'Bez Božjeg blagoslova nema se smisla upuštati u to. To je polovična definicija braka. Želim da to sve bude onako kako gospodin Bog zamisli, to jedino tako može biti plodonosno u punini', priznala je Blanka.