SVI SRETNI I ZADOVOLJNI

Bivši muž Nevene Rendeli u vezi sa zanosnom misicom

07.12.2015 u 12:46

Bionic
Reading

Baš kad se doznalo da televizijska voditeljica Nevena Rendeli ljubi snimatelja Maka Vejzovića, njezin bivši suprug Marijan Bračulj pojavio se u petak na jednom modnom eventu na kojem nije skidao pogled (ali ni ruke!) sa zanosne bivše Miss Hrvatske Antonije Gogić

Građevinski poduzetnik Marijan Bračulj, koji je dijelio sedam bračnih godina s Nevenom Rendeli, opet je zaljubljen. Baš kao i njegova bivša supruga. Novi odabranik njezina srca HRT-ov je snimatelj Mak Vejzović, brat poznatijeg Enesa Vejzovića, iznimno talentiranog kazališnog i filmskog glumca. Upravo je Mak bio jedan od snimatelja koji je s Nevenom radio njezin prvi dokumentarac tijekom ljetnih mjeseci. Navodno je među njima zaiskrilo ljetos na Hvaru.


Voditeljica i zagrebački poduzetnik rastali su se nakon sedam bračnih godina

Da se 34-godišnja Nevena rastaje od supruga Marijana, doznalo se u rujnu ove godine, nakon što je su braku dali drugu šansu, a ljubav nije pobijedila. Sad već bivši supružnici proživljavaju sretne trenutke s novim partnerima. Marijan Bračulj, doznajemo, zaljubljen je u bivšu Miss Hrvatske Antoniju Gogić, 24-godišnju Zagrepčanku iznimne ljepote.

#bleuhomme #opening #ivanajuric #dress #högl #shoes #studiomarcela #hair

Fotografiju objavljuje Antonija Gogić (@antonija_gogic)


O tome svjedoči činjenica da je lijepa Antonija na izboru za Miss Svijeta prošle godine u Londonu ušla među dvadeset najboljih na natjecanju Top model. Ona je pak na jednom modnom druženju pred kamerama RTL Tabloida priznala da je sretno zaljubljena. A svoje je riječi potkrijepila novom fotografijom na Instagramu na kojoj pozira u Marijanovu društvu.

Nova djevojka Marijana Bračulja prelijepa je bivša misica Antonija Gogić