NEUNIŠTIVA TEREZA

'Bilo je jako opasno, ali pobijedila sam i tu neveru'

02.01.2015 u 16:15

Bionic
Reading

Nakon što je početkom prosinca završila u bolnici zbog sepse, Tereza Kesovija sada se oporavlja kod kuće uz obitelj. Bilo je jako opasno, no pobijedila sam i tu neveru, rekla je dubrovačka pjevačica za tportal

Nezaboravni koncerti, napokon izdana autobiografija i hrabra borba s bolešću, ono je po čemu će neumorna Tereza (76) pamtiti proteklu godinu. Bilo je teško, kaže, ali se ne predaje - nikad. Nakon što je krajem prosinca završila u bolnici zbog sepse, prije deset dana vratila se kući i blagdane provela uz svoju obitelj.

'Polako ide nabolje, oporavljam se i vraćam onome što najviše volim - mojim pjesmama i glazbi. Bilo je opasno, moglo je biti i gore da sam bila negdje daleko od bolnice, ali o tome ne razmišljam', rekla je Tereza u razgovoru za tportal.hr.


'Zbog velike hladnoće, Novu godinu sam dočekala kod kuće i bilo mi je lijepo. Želja i planova uvijek imam, ali više ne planiram puno unaprijed jer znate kako se ono kaže ,'čovjek snuje, Bog određuje'. Žao mi je što sam zbog bolesti morala otkazati koncert u kinu Europa, no bit će još koncerata', poručila je Tereza svojim obožavateljima. Podrška u najtežim trenucima kao i uvijek bili su joj sin, snaha i unuka Mila s kojom se odlično slaže.