LJUTA KRITIKA

Besramna zvijezda zaradila milijune zabavljajući tirane

15.07.2013 u 09:41

Bionic
Reading

Human Rights Fondation kritizirao je Jennifer Lopez koja je nedavno nastupila na rođendanskoj zabavi zloglasnog predsjednika Turkmenistana, što nije njezin prvi nastup za, blago rečeno, kontroverzne osobe

Rođendanskim nastupom na zabavi turkmenistanskog diktatora Gurbangulija Berdimuhamedova J.Lo podebljala je svoj račun za milijun i pol dolara. Kad pridružimo taj iznos zaradama za nastupe drugih diktatora, kontroverznih političara, moćnika i industrijalaca, J.Lo je, kako računa Human Rights Foundation, zaradila deset milijuna dolara.

'J.Lo opetovano nastupa za neke od najvećih svjetskih tirana i nasilnika', izjavio je predsjednik Human Rights FoundationThor Halvorssen

Između ostalih, Lopez je za dva milijuna dolara trebala nastupiti za korumpiranog ruskog birokrata Alexandera Yolkina. Do nastupa nije došlo jer je Yorkin završio iza brave dan prije koncerta.

Prije dvije godine nastupila je na vjenčanju sina uzbekistanskog industrijalca Azama Aslanova, a kritike su stigle i na račun njezinih nastupa u zemljama s diktaturom Azerbajdžanu i Bjelorusiji. Sve za, jasno, milijunske iznose.