STARI PRIJATELJI

Bangoura: Danijela na HTV-u zaslužuje puno više!

20.03.2015 u 11:50

  • +16

Otvorena druga po redu izložba iz ciklusa Mentalni sklop

Izvor: Pixsell / Autor: Pixsell

Bionic
Reading

Susret nekadašnjih voditelja 'Hit Depoa' u zagrebačkoj galeriji Kranjčar na drugoj po redu izložbi iz ciklusa Mentalni sklop bio je prilika da Hamed i Danijela osvježe neka stare upomene i našale se kako samo oni to znaju

Jedanaest godina je prošlo od zadnje emisije 'Hit Depoa', a njezini voditelji Danijela Trbović i Hamed Bangoura kad se sretnu imaju osjećaj kao da je to bilo jučer. Tako je, kaže nam Hamed, bilo i na izložbi Mentalni sklop u galeriji Kranjčar gdje su se prisjetili najboljih dana na HRT-u. Punih 16 godina vodili su jednu od najgledanijih glazbenih emisija. Bilo je lijepo, ali, kažu, ne osjećaju nostalgiju za tim vremenima.

'Uvijek mi je drago sresti Danijelu, ostali smo u kontaktu pa kad se sretnemo padne dobra zafrkancija. Uvijek sam govorio, a ponovit ću to i sad, da je ona najbolja televizijska voditeljica koja zaslužuje svoj nacionalni TV show. Ne razumijem kako joj netko uz njezin briljantni um i brzinu reakcije u eteru to nije još ponudio. Nitko poput Danijele ne zna od jedne krivo izgovorene rečenice napraviti show. Svaka čast 'Osmom katu', ali Danijela zaslužuje nešto poput Lettermana, svaki dan u live terminu. Žao mi je da joj uz sav njezin talent, trud i godine koje je provela na HTV-u to nije ponuđeno', kaže Hamed.


Danijela u društvu svoje nećakinje i Elvire Kranjčar