NAGRADNJAČA

Bajaga u Tvornici kulture

06.03.2014 u 08:59

Bionic
Reading

Očekivano ogroman interes za tri Bajagina koncerta u Tvornici kulture rezultirao je prodajom gotovo svih ulaznica za subotnji nastup. U prodaji se nalazi posljednjih 80 karata za koncert kojeg će Bajaga i Instruktori odsvirati 8. ožujka i očekuje se da će te ulaznice prodati najkasnije do srijede ujutro.

Podsjećamo, Bajaga i njegovi Instruktori održat će od 6. do 8. ožujka tri koncerta u Tvornici kulture, a sve povodom 30 godina od njegovog prvo solo koncerta u karijeri, onog u Kulušiću 12. travnja 1984. godine. Koncerti u Tvornici bit će posvećeni Draženu Vrdoljaku, našem legendarnom novinaru i kritičaru, najzaslužnijem što je Bajaga upravo u Kulušiću predstavio svoj debi album 'Pozitivna geografija' i započeo jednu od najvećih glabenih karijera na ovim prostorima.

Bajagina serija koncerata u Tvornici imala je namjeru podsjetiti i na glasovite serije koncerata kakve su, naročito 80-ih godina, prakticirali bendovi u klubovima diljem ondašnje države. I dok je bio uspjeh puniti primjerice Kulušić šest-sedam dana zaredom Bajagu će u tri nastupa u Tvornici vidjeti broj ljudi koji bi napunio klub iz Hrvojeve ulice čak devet puta.

Tportal.hr ovom prilikom svojim čitateljima poklanja 3x2 ulaznice za koncert 6. ožujka!

Po dvije ulaznice su osvojili:

Petra Mrkoci
Anita Dadić
Slađana Blagojević