U SLATKOM IŠČEKIVANJU

Baby boom na domaćoj sceni

01.02.2015 u 08:10

  • +5

Baby boom

Izvor: tportal.hr / Autor: Borna Filić, Danijel Berković, Matej Grgić, Promo

Bionic
Reading

Brojne poznate domaće dame proživljavaju svoje najljepše dane u životu. Zbog blaženog stanja i iščekivanja prinove, ne skidaju osmijehe s lica, a iako su sretne vijesti krenule iz glumačkih krugova, veselje se proširilo i na one sportske

Splitska glumica Ivana Roščić i njezin suprug Marko Balić za tri mjeseca će prvi put postati roditelji. Nedavno nam je 36-godišnja Ivana otkrila da ime za sina još uvijek nisu odabrali te da se veoma boji poroda.

Nakon Ivane Roščić, sretnim vijestima pohvalile su se i Ana Maras Harmander te Iva Visković. Ana će na proljeće na svijet donijeti sina, a čari roditeljstva prvi put okusit će Iva s dečkom Filipom Križanom. Novopečeni bračni par, glumica Helena Minić Matanić i redatelj Dalibor Matanić, ovoga ljeta povećat će obitelj za jednog člana.

Simpatična RTL-ova voditeljica Marijana Batinić broji sitno do dolaska djevojčice kojoj se, sa suprugom Matejem Pašalićem, neizmjerno raduje. U razgovoru za tportal nedavno nam je priznala da je trudnoća sve samo ne blaženo stanje. 'Onaj tko je rekao da je trudnoća blaženo stanje, gadno se prevario. To je vjerojatno neki muškarac izjavio pa je to ušlo u povijest. Trudnoća je drugo stanje, nikako blaženo', rekla je.

Za još jednog člana povećat će se obitelji naših poznatih sportaša. Zgodna supruga nogometaša Dejana Lovrena, Anita, tijekom ljeta na svijet će donijeti još jednog sina. Hrvatski nogometni reprezentativac Darijo Srna i ekonomistica Mirela Forić svojoj djevojčici Kasji podarit će brata ili sestru. Mirela je, naime, u drugom tromjesečju trudnoće.

Kraljica Hrvatske Ivana Gugić i nogometni reprezentativac Domagoj Vida nakon godinu i pol zajedničke ljubavi ove će godine postati roditelji, a planiraju i vjenčanje.

Nakon 12 godina veze i sedam godina braka, glazbenik Damir Urban i njegova 12 godina mlađa supruga Milica Czerny Urban čekaju svoju prvu bebu.