NAKON OPERACIJE

'Arsen sad treba biti strpljiv, a to nikad nije znao'

14.07.2015 u 11:36

Bionic
Reading

Dan nakon operacije kuka u Specijalnoj bolnici za ortopediju i traumatologiju Akromion u Krapinskim Toplicama, poznati kantautor se dobro osjeća. Čak su i liječnici bili iznenađeni koliko je dobro podnio operaciju. Ono što mu trenutačno najteže pada dvotjedni je boravak u toplicama i odvojenost od njegove Gabi

Kao što je jednom i sam rekao prije nekoliko mjeseci, nema gore stvari za Arsena od boravka u bolnici. Time se ne opterećuje njegova supruga Gabi Novak koja je odahnula što je Arsenova operacija kuka prošla u najboljem redu.  Od supruga, kaže, sada očekuje upornost i strpljenje jer će oporavak potrajati tri mjeseca.

'Nadam se da će izdržati u bolnici jer znate Arsena, strpljenje mu nikad nije bila vrlina. Ne zna on to. Morat će dati sve od sebe i izdržati ta dva tjedna rehabilitacije u toplicama, ma koliko mu teško pale, a onda se vraća u Zagreb gdje ćemo nastaviti s programom oporavka. Iskreno se nadam da će uspjeti, morat će, pa i drugi su prije njega', kaže nam Gabi.

Zbog Arsenovih godina i povijesti bolesti, i ona i doktori bili su zabrinuti kako će podnijeti operaciju, no 76-godišnji kantautor sve ih je iznenadio i brzo vratio snagu nakon operacijskog zahvata.

Početkom godine Arsen je završio u bolnici zbog upale pluća, no boravak je skratio bijegom kući.
'Gubim svoj identitet u tom prostoru, kao i ono što jesam. Ovaj posljednji put izgubio sam sebe. Upravo zato odlučio sam pobjeći iz tih prostorija i otići u svoj dom na kućnu njegu. Nisam jedan od onih koji svoju bolest vole prezentirati u medijima, radije se borim sam sa sobom i prešutim neke stvari', rekao je tada Arsen za tportal.