MLADENCI IZ VISOKOG DRUŠTVA

Aristokracija i zvijezde na vjenčanju koje je zaintrigiralo Europu

28.05.2016 u 22:02

Bionic
Reading

U španjolskoj Granadi danas se dogodilo vjenčanje 25-godišnje kćeri britanskog vojvode od Wellingtona i njujorškog bankara kolumbijskih korijena, 39-godišnjeg Alejanda Santa Dominga, kojem je prisustvovala europska aristokracija pa i Camille Parker Bowles, bivši španjolski kralj Juan Carlos I., a među uzvanicima je bio i pjevač James Blunt čija je supruga Sofia Wellesley rođakinja mladenke

U andaluzijskom gradiću Granadi danas je sve bilo u znaku vjenčanja Lady Charlotte Wellesley i njezinog odabranika, imućnog njujorškog bankara iz ugledne kolumbijske obitelji, 14 godina starijeg Alejandra Santa Dominga. Vjenčanje o kojem danas pišu svi britanski mediji propustio je malo koji član uglednih europskih obitelji i pripadnik europskog kraljevskog dvora.

Mladenci su izmijenili zavjete u crkvici iz 16. stoljeća u blizini imanja vojvode od Wellingtona koji je kćer doveo do oltara. Na vjenčanju je bez supruga princa Charlesa bila i Camilla Parker Bowles, a među uzvanicima je viđen i pjevač James Blunt. Sreću je mladencima zaželio i bivši španjolski kralj Juan Carlos I.

Ugledni gosti jučer su cijelog dana pristizali u Granadu, a sudeći po detaljima, organizaciji i brojnim gostima, u Granadi se dogodilo jedno od najskupljih europskih vjenčanja.


Lady Charlotte s ocem, britanskim vojvodom od Wellingtona


Alejandro i Charlotte snimljeni dan prije vjenčanja


Camilla Parker Bowles


James Blunt


Charlotte Wellesley