PRVA LJUBAV U SLIKAMA

Angie Bowie: Nikad se nisam oporavila od razvoda

Angie Bowie

Angie Bowie

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Amerikanka Mary Angelom Barnett, poznatija kao Angie Bowie bila je prva velika ljubav preminulog pjevača Davida Bowieja. S tom manekenkom, glumicom i glazbenicom vjenčao se 1970., a imaju i sina Duncana. Vijest o smrti bivšeg supruga zatekla ju je tijekom reality showa čiji sudionici žive u kući odsječeni od vanjskog svijeta, kada se potresena - rasplakala pred kamerama

Premda je njihov brak ružno završio i godinama nisu razgovarali, Bowiejeva 66-godišnja bivša supruga nije mogla zadržati suze.
'Davida nisam vidjela godinama i ne bih željela stvarati dramu, ali imam osjećaj kao da je upravo završila jedna era. To je tako tužno. Zvjezdana prašina je nestala', izjavila je Angie i briznula u plač.

Angie se slomila kad su joj rekli za smrt bivšeg supruga:

Angie i David upoznali su se tijekom 1960-ih, kada je ona bila 19-godišnja studentica, a on pokušavao tražiti izdavačku kuću. Ona tvrdi da su gotovo propustili vjenčanje, jer su cijelu noć bili budni zbog seksa utroje s prijateljicom.


'David je volio seks utroje, i s muškarcima i sa ženama. Noć prije vjenčanja izišli smo s prijateljicom na večeru, otišli kod nje i cijelu noć se seksali. Otišli smo spavati tek oko četiri sata ujutro. Na vjenčanje smo jedva stigli doslovce teturajući. Bilo je to sranje od romanse. Kad me zaprosio, rekao mi je: 'Samo da znaš, ja te ne volim.' Nisam mogla očekivati da bude vjeran. Bile su šezdesete, pa su to valjda zvali slobodna ljubav', izjavila je Angie. David Bowie joj je posvetio pjesme 'The Prettiest Star', 'Golden Years' i 'Cracked Actor'.


Angie je u braku s pokojnim umjetnikom 1971. rodila sina Duncana Jonesa. Razveli su se nakon deset godina braka 1980., a ona je krivila Davida što sa sinom nije u dobrim odnosima. Nakon rastave je dobila 500.000 funti, u isplatama kroz deset godina, a 1993. je objavila autobiografiju 'Backstage Passes: Life On the Wild Side with David Bowie', u kojoj je pisala o pjevačevim biseksualnim sklonostima.

'David mi nikad nije platio što sam mu bila menadžerica. Kad bolje razmislim, možda se nikad nisam oporavila od razvoda', rekla je. U vezi s pankerom Drewom Bloodom kasnije je rodila kćer Staciju.

Another #Bowie favourite image. Just listened to #lazarus what a swan song #davidbowie #angiebowie

Fotografiju objavljuje jane mcleish-kelsey (@jmcleishkelsey)

RIP ⚡️???? #davidbowie #angiebowie #family

Fotografiju objavljuje Tamara Cincik (@tamaracincik)

Family goals ❤ #davidbowie #angiebowie #zowiebowie #happybirthdaydavidbowie #70smusic #70s #blackstar #imablackstar

Fotografiju objavljuje Katerina?????????? (@sapphirecannabis)

i'm babysitting and the kid looks like duncan ?? #davidbowie #davidrobertjones #angiebowie #duncanjones

Fotografija koju objavljuje @its_davidbowie

Twins. ?? RIP David ?? #davidbowie #ripdavidbowie #angiebowie #imablackstar #blackstar #lazarus #lookuphereiminheaven #ziggystardust

Fotografiju objavljuje Katerina?????????? (@sapphirecannabis)


Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!