LUDWINE KRONIKE #2

Američko-talijanska psiho/stoner eksplozija u Vintageu

16.03.2015 u 14:43

Bionic
Reading

Ludwine Kronike #2 u Vintage Industrial bar dovode legandarni talijanski stoner bend Zippo te Simeon Soul Charger, Amerikance s njemačkom adresom, kojima će domaću podršku dati Brain Production - mladi, perspektivni i žestoki rokeri s Krka

Pametni stoner bend koji kombinira progresiju sa psyh/sludge/doom elementima te vrlo hrabro sve zakuhaju s hard-rockom i post-metalom. Bend iza sebe ima tri albuma te na četvrtom upravo rade. Prošle godine su obilježili deset godina sviranja i turanja pa ne škodi podsjetiti da su 2006. posjetili Zagreb i pozvali Umor i Cojones na prvu turneju van Hrvatske.

Američki psihodeličari koji se ne boje koristiti i elemente folka i bluza. Njihove pjesme vode vas direktno u 70- e godine kad je rock cvjetao. Prošle godine po prvi put su svirali u Zagrebu i oduševili. Ove godine su izbacili i treći studijski uradak pod imenom – 'A Trick Of Light'.

Žestoka alter rock grupa iz Krka. Iza sebe imaju studijski album 'Osam' s 12 autorskih pjesama. Odnedavno im se pridružio i peti član na drugoj gitari. Prošlogodišnji singl 'Tu sam' najava je novog albuma u produkciji Bojana Kocijana, pjevača benda Cojones.

Koncert Zippa, Simeon Soul Chargera i Brain Productiona u Vintage Industrial baru, održava se u sklopu proslave 18. godina Radio Studenta. Cijena ulaznice u pretprodaji iznosit će 30 kuna, dok ćete na dan koncerta (četvrtak, 19. ožujka) morati izdvojiti 40 kuna. Više informacija o samom koncertu, možete pronaći ovdje