21. GODIŠNJICA

Alen Vitasović prevladao bračne krize: Godišnjica uz cvijeće i more

21.09.2016 u 06:57

Bionic
Reading

Iako se često pisalo o njihovim bračnim krizama, brak Alena Vitasovića je uspio prevladati sve nedaće te su on i njegova supruga Sandra ovih dana proslavili 21. godišnjicu zajedničkog života. Pjevač je iznenadio suprugu poklonom kakav najviše voli, a svoj dan su proslavili u obiteljskom ozračju

'21. godišnjicu braka obilježili smo skromno, ručkom u krugu obitelji. Ženi sam darovao velik buket cvijeća jer ona jako voli cvijeće i time ne mogu promašiti. Navečer smo izašli u šetnju pored mora', ispričao nam je pjevač.

Iako se često pisalo o problemima u njegovom braku, to je sada iza njih, a kad je riječ o receptu za dobar brak, Alen nam je otkrio svoj. 'Recept za brak je razumijevanje, obostrano poštovanje i, koliko je god moguće, ljubav i seks', iskren je.

Alen je sa Sandrom počeo hodati prije svoje najveće slave, 1992. godine, a vjenčali su se 1995. godine. Učiteljica iz Ližnjana privukla ga je na prvi pogled, a iako se često pisalo o njihovom razdvajanju i svađama, Sandra je svih godina bila uz njega, pružajući mu ljubav i moralnu podršku, pa njihova ljubav traje već 21. godinu. U braku su dobili danas 14-godišnju kćer Miju i 21-godišnjeg sina Ivana.

Glazbenik je trenutno okupiran brojnim nastupima s bendom, a završava i svoj novi album. 'Ovih dana izlazi singl 'Dojdi mala', za koji snimamo i videospot. Bilo je puno posla ovo ljeto pa se malo odužilo s izlaskom albuma', kaže.