ONE PIECE PUZZLE ČASTI

Album, DVD i koncert za samo 50 kuna

07.02.2011 u 20:55

Bionic
Reading

Riječka industro-pop atrakcija nastupa u Močvari 25. veljače istovremeno promovirajući album remikseva 'Obiteljska simfonija' koji sadrži i DVD sa svim njihovim spotovima, a sve skupa u paketu nudi za 50 kuna. Album najavljuju i novim singlom 'Paranoja', remiksom svog hita koji potpisuje češki trio Midi Lidi

Kako oni to vole reći, umjetničko-interventna postrojba One Piece Puzzle obogaćena probranim inženjerima zvuka stvorila je novo diskografsko djelo nazvano 'Obiteljska simfonija' na kojem su uz već spomenuti češki trio pjesme s debi albuma '13 zlatnih hitova' remiksirali i Nevio Rugaš (HR), Basheskia i Edward EQ (BiH), Adam Semijalac (HR), Josip Maršić (HR), Pavle aka Pablo (IT), Izae (HR), D.J. Odium (HR), Flathill Airlines (HR), te Zoran Medved i Matej Zec (HR). Osim niza remiksova, 'Obiteljska simfonija' sadrži i novu pjesmu 'DA! DA! DA!' koja je skladana za potrebe predstave 'Dolina ruža' kazališta Gavella.

Zanimljivo je da spomenuti album 'Obiteljska simfonija' uopće neće biti u slobodnoj prodaji, već će biti dostupan jedino uz ulaznicu za njihov koncert. Štoviše, čak su ponudili najvjernijim i najbržim obožavateljima da album, DVD i ulaznicu kupe za 35 kuna ukoliko rezerviraju svoju ulaznicu i album na mail obiteljskasimfonija@gmail.com ili putem SMS-a na mobitel 098 480 884 navodeći svoje ime, prezime i riječ 'rezerviram'. Najbrže će sve nabrojano čekati u petak, 25. veljače, na ulazu u Močvaru. Za zagrijavanje publike pobrinut će se mlada ali odlična zagrebačka grupa S3ngs čiji je debi album 'Moderno trijezan' pobrao hvalospjeve kritike, a ovih je dana objavljeno da su ih posjetitelji portala www.glas.ba uvrstili među pet najboljih rock'n'roll ostvarenja u regiji 2010. godine.

Uskoro se očekuje i premijera spota za remiks singla 'Paranoja' i njihov nastup u TV emisiji 'Garaža' (20. veljače) na HTV-u te nastup uživo u eteru Radija 101 (24. veljače) u kultnoj emisiji 'Plava soba'. Sve zajedno, više nego dovoljno razloga da se nađete 25. veljače u Močvari na njihovom koncertu i provjerite zašto brojnost njihove publike raste iz koncerta u koncert.