BEZ CENZURE U UMAGU

Agassi otvorio dušu zanosnoj Fani Stipković

18.07.2016 u 18:22

Bionic
Reading

Bivša manekenka koja već nekoliko godina radi kao sportska novinarka u Španjolskoj na ATP turniru u Umagu proteklog vikenda intervjuirala je nekadašnju tenisku zvijezdu Andrea Agassija, a on u razgovoru s Fani nije bio škrt na riječima. Agassi je požalio to što prije nije posjetio Hrvatsku, priznao je da trenutno ima većih problema sa zdravljem i otkrio kako je osvojio suprugu, bivšu njemačku tenisačicu Steffi Graf

Kako to izgleda kad najzgodnija europska novinarka Fani Stipković intervjuira nekad slavnog sportaša i koliko je dobra u svom poslu koji radi već nekoliko godina, otkriva i novi intervju iz Umaga, u kojem je bivša manekenka dobila priliku razgovarati s nekad najboljim američkim tenisačem Andreom Agassijem.

Zbog velikih problema s leđima Agassi na kraju nije zaigrao egzibicijski meč s Ivaniševićem, no nije krio oduševljenje svojim dolaskom u Umag.

'Zbog stanja svog tijela ne mogu više puno ponuditi tenisu, ali Goran je dugo vremena moj veliki prijatelj i morao sam doći te mi je zaista velika čast biti ovdje. Kad vidim koliko je lijepo, žao mi je što nisam i igrao ovdje. Umag je predivan, ljudi također, i sretan sam što sam konačno u Hrvatskoj', rekao je Agassi, a nije ostao ravnodušan ni kad mu je u šali Fani poručila da Umag kao ATP turnir ima najzgodnije hostese.

'I mene uz njih', našalila se Stipković, nasmijavši i Agassija. Priznao je da namjerava opet doći u Umag, a otkrio je i da tenis nije bio najteži izazov u njegovom životu.

'Prije svega, bilo je to nagovoriti moju suprugu da se uda za mene!', kazao je Agassi.