TURNEJA KAO IZAZOV VEZE

Adele će provesti devet mjeseci bez svog zaručnika

11.01.2016 u 09:02

Bionic
Reading

Britanska pjevačica Adele koja se vratila na scenu nakon stanke od pet godina oduševila je cijeli svijet novim albumom, a sada na red dolazi i svjetska turneja. Jedini je problem to što će se morati na to vrijeme odvojiti od svog zaručnika Simona Koneckog s kojim ima trogodišnjeg sina

Pjevačica Adele (27) je nakon slomljenog srca koje joj je bilo inspiracija za albume kojima je postigla svjetsku slavu, sreću pronašla u stabilnoj vezi sa Simonom Koneckim (41). Bivši bankar osvojio je pjevačicu prije pet godina, a 19. studenog 2012. postali su ponosni roditelji dječaka kojeg su nazvali Angelo.

Sreću i odličan odnos nije im remetilo ništa osim paparazza koje oboje i danas izbjegavaju s obzirom na to da žele sina odvojiti od medijske prašine koja se podiže. Međutim, pjevačica fantastičnih vokalnih sposobnosti od veljače kreće na turneju po Europi i Sjevernoj Americi koja će trajati devet mjeseci. Kako doznaje britanski The Mirror, Adele na turneju vodi sina Angela, ali će zaručnik Simon ostati u Velikoj Britaniji i neće pratiti svoju bolju polovicu. Razlog je vrlo jednostavan, zbog poslovnih obaveza u dobrotvornoj kompaniji Drop4Drop čiji je glavni direktor ne može uzeti toliko slobodnog vremena, ali će iskoristiti svaku priliku kako bi odletio do grada u kojem će se nalaziti Adele i Angelo.

Simon je već u nekoliko navrata izjavio kako je od samog početka znao način na koji glazbena diva živi te da ne želi kod nje mijenjati ništa i stoga možemo pretpostaviti kako ovakva udaljenost na dulji period neće naštetiti njihovom odnosu.