UOČI DODJELE OSCARA

Zvijezde poludjele za haljinama Victorije Beckham

09.02.2012 u 08:45

Bionic
Reading

Bliži se jedna od najglamuroznijih noći industrije zabave: glumice odabiru dizajnere haljina za dodjelu Oscara, a Victorija Beckham puna je posla, jer sve češće biraju nju

Kada najveće svjetske zvijezde biraju nekog dizajnera da im kreira odjeću za jedan od događaja godine, to je nesumnjivo znak uspjeha. Za Victoriju Beckham taj je dan došao. Nekadašnja pjevačica, a sada dizajnerica, zasuta je zahtjevima top zvijezda da im osmisli haljine za dodjelu Oscara. I Daily Mail javlja da Victoria radi dan i noć da bi sve haljine bile gotove na vrijeme i na zadovoljstvo klijentica.

Tko je sve iskazao povjerenje gospođi Beckham? Tu su Gwyneth Paltrow, Charlize Theron i Cameron Diaz – informacija nije službeno potvrđena, ali upućeni izvori potvrdili su njezinu istinitost. 'Imamo stiliste koji pripremaju uzvanice za dodjelu nagrada, ali naša je ekipa toliko mala da nemamo mogućnosti raditi po mjeri, kao što to rade velike modne kuće', komentira glasnogovornik Victorije Beckham. 'Niti imamo dovoljno novca da možemo platiti velikim zvijezdama da nose našu odjeću. Zato se u našem slučaju doista ne može znati do same velike večeri hoće li neka od naših haljina stići do crvenog tepiha.'

Victoria će na New York Fashion Weeku predstaviti svoju novu kolekciju i upućeni kažu da zanimanje za ulaznice ukazuje da će to biti jedan od najvažnijih događaja tjedna.

Sve je to donijelo puno posla za prestižnu dizajnericu, uz što se ne smije zaboraviti i svakodnevna briga za sedam mjeseci staru djevojčicu i tri sina. Pa kako radi više nego ikada, upućeni svjedoče da se mondena kreatorica našla pod snažnim pritiskom – premda se to po njezinom smirenom izgledu i autoritetu kojim vodi posao nikada ne bi moglo reći.

Victoria (37) i njezine kreacije u stalnom su rastu popularnosti otkako je, prije tri godine, s partnerom Simonom Fullerom pokrenula modnu marku. Velike svjetske zvijezde ubrzo su prihvatile njezine radove, a među prvima bile su Cameron Diaz, Drew Barrymore, Blake Lively, Mary J. Blige i Elle Macpherson. I njezine bivše kolegice iz Spice Girls često se pojavljuju u njezinoj odjeći, očito joj na taj način izražavajući podršku.

U noći proglašenja nominacija, početkom tjedna, jedna od nominiranih glumica, Michelle Williams, odabrala je njezinu haljinu. Pa ako je to bila najava velikog događaja, jasno je da se Victoria može nadati najboljem.

'Victoria izuzetno cijeni stil Michelle Williams i stoga je oduševljena time što je odabrala baš njezinu kreaciju', komentira za Daily Mail osoba iz Victorijinog kruga. Svečanost dodjele nagrada Američke filmske akademije održat će se u nedjelju 26. veljače.