DEMI, LILO, TILA TEQUILA...

Zvijezde koje na Twitteru otkrivaju previše

07.10.2010 u 11:08

Bionic
Reading

Mogli bismo shvatiti slavne koji bježe od fotografa i bljeskanja njihovih fotoaparata, no nikako ne možemo logički objasniti ponašanje onih zvijezda koje prvo bježe od fotografa, a nakon toga na Twitteru objavljuju svoje golišave fotke i detalje iz privatnog života

Otkada su zvijezde otkrile čari twittanja, zabavi nema kraja. U samo nekoliko klikova možemo bez problema saznati tko se

danas odlučio skinuti i počastiti nas pogledom na svoje isklesano tijelo, tko je u depresiji, što su jutros doručkovali, a što planiraju za ručak.

S pojavom Twittera javlja se i sasvim nov i neobjašnjiv oblik ponašanja kod zvijezda. Prvo bezglavo bježe od fotografa, skrivaju se iza velikih torbi i sunčanih naočala te se pozivaju na svoje pravo na privatnost, no nedugo nakon toga na Twitteru nas zabljesnu fotografije upravo tih zvijezda, na kojima otkrivaju puno više nego što bi ijedan fotograf na cesti uspio otkriti.

Takve licemjerne zvijezde na Twitteru često zaboravljaju da će njihove uratke vidjeti tisuće ljudi te se nerijetko odvaže s ostatkom svijeta podijeliti i najintimnije detalje iz svoga života.

Katy Perry

Tako je Katy Perry nedavno odlučila iskoristiti dobrobiti Twittera te je objavila svoje fotografije kako bi zaustavila nagađanja o vlastitoj trudnoći. No kada su nju i njezinog zaručnika Russella Branda paparazzi htjeli fotografirati na losangeleskom aerodromu nastao je velik problem. Katy je potaknula zaručnika da napadne fotografe, nakon čega je Russell uhićen, a Katy je fotke objavila na Twitteru.

Američki reper P.Diddy bio je vrlo uznemiren zbog tračeva koji su kružili o njegovom seksualnom životu. No tada je, umjesto da privatne stvari ostavi između četiri zida i plahti, na Twitteru objavio da upravo sudjeluje u tridesetšestosatnom tantričkom seksu te se pohvalio da je izdržao već šest i pol sati.

I Ashton Kutcher i Demi Moore obožavaju twittati. Kada su nedavno krenuli tračevi da je Ashton prevario Demi, par je odmah objavio zajedničku sliku na Twitteru kako bi demantirao šaputanja. Međutim, nedavno su tužili jedan časopis tražeći odštetu od 10 milijuna dolara jer je objavio Deminu fotografiju. To je bilo i više nego licemjerno jer je sam Ashton prije toga objavio Deminu fotografiju na kojoj je odjevena samo u donje rublje. Vidjelo ju je čak šest milijuna twitteraša, a ona sama je objavila svoju

Ashton Kutcher i Demi Moore

fotografiju u bikiniju za tri milijuna znatiželjnih očiju.

Lindsay Lohan se već jako dugo nije pojavila ni u jednom važnijem filmu, stoga svoju popularnost održava izgredima u javnosti i otkrivanjem detalja iz privatnog života. Tako se i Lindsay prvo na Twitteru požalila na paparazze, malo iza toga je objavila svoje vlastite paparazzo fotografije na kojima je odjevena u oskudni bikini.

Nitko se ne zna bolje koristiti čarima Twittera od starlete Tile Tequile, čija karijera se i zasniva na paparazzo fotografijama, broju prijatelja na MySpaceu te poziranju za Playboy. Osim nje, Twitter nerijetko koriste gitarist i pjevač John Mayer, reper 50 Cent, Kanye West te kći senatora Johna McCaina.